2777
2789
تا وقتی یکی فراموش نشده نباید ادم بره تو رابطه برفرض مثال من میرم با یکی اون فراموش کنم فراموش که نم ...

چ عاشیی من ک نگفتم باهم عاشق ومعشوق بشن .الان دیگه ادما ب سختی ب هم دیگه دل میبندن

منم ولی خب میدونی فقط خودمون اذیت میشیم حاضرم شرط ببندم اون اصلا یادش نیس من یه روز توی زندگیش بودم ...

اصلا نمیشه فراموش کرد هیچجوره کاش حداقل یه خبری بگیره یه زنگی بزنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تاحالا نداشتمش که بدونم رفتاراش چطوریه فقط از اون چیزی ک ازش دیدم همیشه توی ذهنم ی آدم خیلی بی نق ...

اینقدردلم براش تنگ‌شده 

بخدا این حق نیست ما اینطوری نباشیم اونا عین خیالشون نباشه اصلا شاید فراموشم کرده نمیدونم 

چ عاشیی من ک نگفتم باهم عاشق ومعشوق بشن .الان دیگه ادما ب سختی ب هم دیگه دل میبندن

خیلی مهربون بود خیلی زیاد 

بخوام با یکی وارد رابطه بشم میگردم دنبال اخلاق اون ولی هیچکس نیست حتی دیگه اون اخلاقای خوبشو هم دیگه باهم نداره

هنوز فراموشش نکردم ببین فراموش نمیشه فقط احساست رو بهش از دست میدی میشه یه فکر بدون حس...

اگ یکی انبلاکت کنه بعد از ی ماه ینی چی؟؟

طرف اول اینستا انبلاکم کرد دو هفته بعد تلگرام سه روز بعد واتساپ 

سیزده روز گذشته هیچ پیامی نداده بنظرت چرا؟؟

تا وقتی یکی فراموش نشده نباید ادم بره تو رابطه برفرض مثال من میرم با یکی اون فراموش کنم فراموش که نم ...

اگ یکی انبلاکت کنه بعد از ی ماه ینی چی؟؟

طرف اول اینستا انبلاکم کرد دو هفته بعد تلگرام سه روز بعد واتساپ 

سیزده روز گذشته هیچ پیامی نداده بنظرت چرا؟؟

خیلی مهربون بود خیلی زیاد بخوام با یکی وارد رابطه بشم میگردم دنبال اخلاق اون ولی هیچکس نیست حتی دیگه ...

همه در مورد عشقشون این فکرو‌می‌کنن که خیلی خاص بود، حتی خود من که سه سال و سه ماه از کات کردنم می‌گذره و هنوزم فراموشش نکردم، با اینحال، با حال زار و چشمای گریونم به کار کرد ادامه دادم، سه تا رشته ورزشی و هنری تاپو یاد گرفتم اما لحظه‌ای به سمتش برنگشتم (از همه جا بلاکش کردم) و جالبه که اون تازه یکسال از ازدواجش می‌گذره و تو هرجا که بتونه پیگیرمه و پیام میفرسته

و هنوزم که هنوزه به جز سکوت جوابی از من نشنیده