2777
2789
عنوان

از ازدواجم پشیمونم تروخدا ازدواج نکنید تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 4237 بازدید | 163 پست
خونه شوهر بدتره باور کن دردای یه نفر دیگ بهت اضافه میشهگیر دادنشسخت گیریش محدود کردنت حرفای خونه ماد ...

برا همه اینجوری نیس من خونه پدریم جهنم بود برام الان با همه سختی هاش راضیم انگار تو بهشتم😟👩🏻‍🍼

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 دلیل لایک کردن من اینکه که منظورم اینه پست هاتون خوندم نه اینکه تائید میکنم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼  

بیشتر ببینید
اشتباه شما اینه که با یه سنی میرید ازدواج میکنید که اون اقا باید بره با همسن یا دوسه سال کوچیکتر خود ...

ربطی نداره خواهر 

همه چی برمیگرده ب روحیات و خلقیات طرف 

من  دوموردشو تجربه کردم هم مرد سن بالا هم سن و سال خودم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزدل خواهر شما الانم ۲۲سالته این حرفو ب مادرت میگی 

فردا روزی با ی بچه چی میخوای ب مادرت بگی؟؟؟

پس الان ک چیزی نشده جدا بشی خیلی بهتره 

خیلی باهم فرق دارید

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

یکم صبور باش بهم عادت میکنید حرف همو می‌فهمید 

باید کاری کنی شوهرت بنده شما بشه 

اونقدر دوستت داشته باشه

یه مدت دل به دلش قول میدم عاشقت میشه اونوقته که خرف حرف شماس

هر وقت ازدواج کنی لین مشکلات ها هست 

الکی هم فکر جدایی نکنی 

باشه ولی یه بیست سال دیر گفتی همه جور ادم پیدا میشه نباید بگی ازدواج نکنید مجردها رو نترسونید چون شم ...

هر مجردی الان عقایدش شکل گرفته.

یکی شیفته ازدواجه و با این تاپیک ککشم نمیگزه یکیم هدف ازدواج نداره.

من خودم مجردی عالی ای دارم از همه لحاظ اوکیم و نیازی ندارم و مثل چندین از مورد از فامیلامون که سن بالای ۷۰ دارن و مجردن قصدم مجردی ابدیه. واین تاپیک تاثیری ب من نداشت

طرفم هست شیفته ازدواجه خودسو اب و اتیش میزنه و این تاپیک حالی بهش نمیکنه

🖤

استارتر شما آدم اشتباه انتخاب کردی یک سال و نیمم رفتی کیف دنیا رو کردی به حرف مادر و هیچ کس گوش نکردی 

بعد الان که داری نتیجه کار اشتباهت رو میبینی نتیجه گرفتی کلا ازدواج اشتباهه 

حرف ما می‌تونه سرنوشت بقیه رو تغییر بده بنابراین بهتره یک مقدار با دقت بیشتری تجربه مونو منتقل کنیم

یعنی عاشقت شدم چیزی که میخواستم بگم روگفتی

والا دیگه قشنگ معلومه موقع ازدواج پول طرفو دیده دیگه بقیه چیزارو نسنجیده اخلاف سنی رو ازش گزشته چون پولدار بوده الان میگه شما ازدواج نکنید من کردم خوب نبود 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

برا همه اینجوری نیس من خونه پدریم جهنم بود برام الان با همه سختی هاش راضیم انگار تو بهشتم😟👩🏻‍🍼

اره منم مشکل دارم خونه پدرم 

ولی قرار نیست ی شبه خودمو بدبخت کنم 

بهتره عاقلانه تصمیم بگیریم

هرزندگی ی مشکلاتی دارع

این بندا خدا خودش حالش خوب نیستچه ربطی داشت چیزی که گفتیی

تو همه تاپیکاش از پول گرفتن از شوهر گفته و گفته مادی هستم ازونور از اخلاقای شوهرش خوشش نمیاد 

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
والا دیگه قشنگ معلومه موقع ازدواج پول طرفو دیده دیگه بقیه چیزارو نسنجیده اخلاف سنی رو ازش گزشته چون ...

😂😂

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بیشتر ببینید

ببين شما همونطوري كه ميگي ازدواجت اشتباه بوده اين مدل پشيمون شدنت هم اشتباهه. توي زندگي كه نقل و نبات پخش نميكنن بايد با بالا پايينش بسازي به نظرم مشكل شما ازدواج در اين سن نيست مشكل اينه كه شما عقل رس نشدي و به بلوغ ازدواج نرسيدي وگرنه خيليها در سن كمتر از اين هم ازدواج كردن و زندگيشونو ساختن ما هم كه ازدواج كرديم خيليم راضي هستيم. شما هم روي خودت كار كن و از بچگي دست بردار و زندگيتو بساز   فكر نكن طلاق بگيري خوشبخت ميشي تو ديگه دختر خونه بابات نيستي پس زن زندگي خودت باش 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜