2777
2789
عنوان

چقدر بدم میاد فروشنده ها تو مغازه ادمو تعقیب میکنن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 29847 بازدید | 1116 پست
بیا بغلم 🫂🏃‍♀️😭❤️

نمیاممم قهرمممم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم فروشنده بودم میگفتن باید پیش پاش بلند بشی خوش آمد بگی راهنمایی اش کنی ربطی ب اینکه میخوای چیزی برداری نداره

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

وا یعنی چ

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بیشتر ببینید
ببین من ۵ دی بدنیا اومدم، اما چون خیلی محبوب خانواده بودم واسم ۲۵ دی شناسنامه گرفتن😁😂🤣در نتیجه دو ...

یعنی بیمارستان دنیا نیومدی ؟ چون از یه سالی به بعد بیمارستان خودش تاریخ می‌زنه، خانواده نمیتونن الکی تاریخ بدن 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

عزیزم من تو بخش فروش یه شرکتی هستم و اینو باید بگم که ما وظیفمونه و مجبوریم که راهنمایی تون کنیم البته نه اینکه بچسبیم به مشتری 

چون کارفرما فک می‌کنه ما ول میچرخیم و بیکاریم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بیشتر ببینید

یه بار من بچه بغلم بود 

تو یه فروشگاه پوشاک هی خانمه از این ردیف به اون ردیف پشت سرم میومد 

منم بچه رو دادم بغلش گفتم اینو نگه دار بی زحمت تا من چندتا لباس رو انتخاب و پرو کنم 

بعد خرید بنده خدا بچه رو که پس داد داشت کت و کولشو ماساژ میداد

منم فروشنده بودم میگفتن باید پیش پاش بلند بشی خوش آمد بگی راهنمایی اش کنی ربطی ب اینکه میخوای چیزی ب ...

در هر صورت این حسو به مشتری میده  و اتفاقا باید بفهمن که این روش برعکس  جواب میده

یعنی بیمارستان دنیا نیومدی ؟ چون از یه سالی به بعد بیمارستان خودش تاریخ می‌زنه، خانواده نمیتونن الکی ...

چرا بیمارستان بدنیا اومدم، اقبال تهران

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

یه بار رفتم یه مغازه عادی فروشگاه نبود پسره زل زده بود بهم همکارش گفت زشته نگاه نکن اروم گفت میخوام چیزی برنداره بیشرف خیلی بهم‌برخورد ولی حوصله بحث نداشتم حالا اون فکر کرد من متوجه صدای نحسش نشدم 

دفعه آخرم بود رفتم این مغازه های دره پیت