2777
2789
عنوان

همه میگن جدا شو 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 84 پست
یکی خودش افتاده تو چاه میخواد بقیه را هم با خودش بندازه تو چاه

آهان 

از این زاویه نگاه نکرده بودم

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

کسی که مبنای تصمیمش کامنت های اینجاس دیگه اوضاش مشخصه...

کسی بر مبنای اینجا تصمیم نمیگیره 

ولی اثر خودشو میذاره 

فصای مجازی قوی تر از چیزیه ک فکرشو بکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل اول از کسیه که برای موضوع به این مهمی از کسایی که توی سایت عضو هستن سوال میپرسه

برای حل این مشکلات پیچیده باید از روانشناس و مشاور کمک گرفت

بعضی وقت ها هم اصلا یه چیزای عجیب و غریبی توی تاپیک گفته میشه که آدم شاخ در میاره و خب بهترین راه واقعا جداییه 

عحب!

موارد که اشاره کردین خاصه ولی تا یه چی بگی میگن مهریه ت بذار اجرا پدرشم دربیار طلاق بگیر ولی زن وقتی ...

طلاق خیلی سخته مسئولیت سنگینیه مخصوصا اگه بچه داری اگه میبینی توان طلاق نداری با مشاوره حل شدنیه پرونده طلاقتو ببند هیچکس کامل نیست اگه شوهرتو دوست داری همدیگرو ببخشید برگردید به زندگی

طلاق خیلی سخته مسئولیت سنگینیه مخصوصا اگه بچه داری اگه میبینی توان طلاق نداری با مشاوره حل شدنیه پرو ...

از ناچاری برگشتم ولی اگه بچه نداشتم میرفتم وشت سرمم نگاه نمیکردم 

شوهر بدیه ولی بابای خوبیه

☺️

موارد که اشاره کردین خاصه ولی تا یه چی بگی میگن مهریه ت بذار اجرا پدرشم دربیار طلاق بگیر ولی زن وقتی ...

دقیقاااا

من خودم تو نزدیکانمون طلاق داشتیم، تو دادگاه‌های ایران کوچیک‌ترین احترام و ارزشی برا زن قائل نیستن 

منظورم همه تاپیکاست، بارها دیدم سر مشکلات و جر و بحثای کوچیک همین حرفو میزنن

منم نمیخوام  یک لحظه صدا و قیافه پدرم رو تحمل کنم‌

اما پولشو ندارم یا اون رنای بیجاره بدبخت مجبورن تحمل کنن  پول ندارن 

الان تکون بخوری پول میخواد  

اینا تو جامعه نیستن چه خبره  امرار معاش

۱۳ساله حاجت روا نشدم برام دعا میکنی😞

چون جمعیت پاسخ دهنده اکثرا دهه هشتاد و کم سن و بدون تجربه ازدواج و زندگی مشترکند و نصوری که از ازدوا ...

آره، خیلیا فکر میکنن زندگی مشترک مثل اون چیزاییه که تو رمانا خوندن

واسه من برعکسه

نیاز دارم بگن جداشو نمیگن

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

چون وقتی خودت تو رابطه ای وابسته ای اصلا عیبای طرف به چشمت نمیاد وقتی میای اینجا تعریف میکنه بقیه با منطق جواب میدن که جدا شو اکثر مواقع هم درست میگن جدا بشی بهتره ولی نمیتونی جدا بشی چون خیلی وابسته شدی 

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن