2777
2789
عنوان

خانمهای هنرمند خیاط

120 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان وقتتون بخیر 

من برای دیگران خیاطی نمیکنم و نرخ خیاطی رو نمی‌دونم و برای یکی از آشناها لباس دوختم نمی‌دونم چقدر دستمزد بگیرم

کسایی که خیاطی میکنید یه نرخ بابت این لباس ها بهم می‌دین 

دوتا ساحلی تقریبا ساده 

یک مانتو ساده 

دوتا تاپ یقه دلبر سادن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همش باهم یک و نیم تازه کم بگیریاستارترمیشه لطفا تاپیک اولم که در مورد مبل هست رو گزارش بزنید اخه عکس ...

مرسی عزیزم 

قیمت تکی میتونین بهم بگین که بهشون قسمت هر کدوم رو بگم

چشم الان گزارش میزنم

ساحلی هرکدوم  500

مانتو ساده 500

شومیز 400

البته من به خیاطم اینجور میدم شاید خیاطا نرخاشون فرق کنه

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

بیشتر ببینید
خیاط با خیاط فرق داره دوخت هم فرق داره خیاط من یه مانتو رو می‌گیره ۷۰۰ دوختشم عالیه یه خیاط دیگه می‌ ...

خیلی تمیز و ظریف میدوزم و خیلی براشون وقت می‌زارم 

ساحلی ساده۴۰۰

مانتو ساده اگه یقه مدلدار نیست اونم۴۰۰

اما اگه یقه انگلیسی وارشال واینا زدی۵۰۰-۵۵۰

تاپای ساده هم ۱۰۰

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بیشتر ببینید
ساحلی ساده۴۰۰مانتو ساده اگه یقه مدلدار نیست اونم۴۰۰اما اگه یقه انگلیسی وارشال واینا زدی۵۰۰-۵۵۰تاپای ...

مانتو رو یقه سه سانتی که روی تن می‌خوابه زدم 

مانتو رو یقه سه سانتی که روی تن می‌خوابه زدم

خب اگه جیب نداره،استین ساده یامچه ۴۰۰-۴۵۰بگیر

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بیشتر ببینید