2777
2789
عنوان

زایمان زنان را باهوش میکند

196 بازدید | 19 پست

تحقیقات نشون داده مغز خانم‌ها بعد از بارداری و زایمان تغییراتی میکنه مثلا افزایش حجم ماده‌ خاکستری مغز...

که این تغییرات بیشتر به خاطر تامین نیاز‌های نوزاده......

وقتی یک ماما، مامان میشه   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در طول بارداری ماده خاکستری مغز کاهش پیدا میکنه و دوسال طول میکشه تا به قبل از زایمان برگرده 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
بیشتر ببینید

والا من تا یمدت بعد زایمان به معنای واقعی خر شده بودم😂😂

حتی میگفتن ۲و۲تا چندتا میشه واقعا یادم نبود که بگم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

همه زورشون رو میزنن برای تبلیغ افزایش جمعیت.

یکی میگه زایمان تو ۴۵ سالگی مفیده.

یکی میگه باهوش میکنه.

نه اب و هوای درست حسابی.

نه مواد غذایی سالم.

نه قدرت تامین انرژی و آب و برق و گاز.

نه امنیت اقتصادی و سیاسی.

اوکی حتما. بعد زایمان و باهوش شدن میفهمید تازه چه کار کردید

عزیز شما ماما هستید میتونید جوابم رو بدین ؟ 

من الان نه هفته شده باردارم ولی یکسره درد های شدید پریودی و زایمان دارم 

هفته پیش هم سونو اورژانسی شدم گفتن قلبش از کار افتاده و رشدش اندازه شش هفته و سه روز متوقف شده 

حالا چرا خودش سقط نمیشه 🥺

خیلی نگرانم 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 

این سایت باید تغییر نام بده بجای فرزند اوری اموزش انواع سقط رو بزارن ی عده خوشحالترن خوب اگه توانایی بچه داری ندارید نیارید بخدا کسی مجبور نکردندیگه چرا با مسخره کردن  دیگران میخوای کسایی که تواناییش رو دارن دلسرد کنید مثال بارزه گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده