با یه پسر دوست بودم متوجه شدم با مردای متهل رابطه جنسی برقرار میکنه یعنی این پسره که من میشناختم نقش زن رو بازی میکنه من که جدا شدم از این ادم سمی سپردمش به خدا ولی دلم واسه زن پارتنر این پسره ریش هست دلم میخواد به نحوی عدالت ایجاد بشه
خانوادم سختگیر نیستن بفهمن دوست پسر داشتمو اینا ولی اگه بخوام به زنه اون مرده به هر نحوی اطلاع بدم شکایت و شکایت کشی و داستان میشه من از این ماجرا گذشتم ولی هرروز واسه اینکه دختر دیگه ای رو گول نزنه و زن اون مرد متهله
احساس مسولیت میکنم احساسم میگه این ماجرا صحت داره و خیلی چیزا ام از اون اقا دیدم حتی خودش اعتراف کرده به این موضوع ولی بعد از قطع ارتباطم بعد یکسال اعترافشو پی گرفته
از هیچی ام نمیترسم ولی اون اقا خانواده ی بدی داره گرگ حیوان صفت بی وجدان چون وقتی به مادر و خواهر اون اقا موضوع رو گفتم اهمیتی ندادن تاره گفتن ما براش زن میگیریم گفتم یعنی اهمیت نداره براتون که خیانت میکنه با همجنس خودش گفتن نه
نمیدونم همش فکر میکنم اگه بزارم پشت سرم این مسئله رو و به زندگی خودم برسم در حق ادمای مثل زن دوست پسر پسره یا دوست دخترهای اینده خوده پسره بدی کردم و خودخواهی کردم فقط میخوام کار درست رو انجام بدم
مدرکی ندارم برای ثابت کردن فقط پسره فکر میکنه من صداشو موقعه اعتراف کردن ضبط کردم