2777
2789

با یه پسر دوست بودم متوجه شدم با مردای متهل رابطه جنسی برقرار میکنه یعنی این پسره که من میشناختم نقش زن رو بازی میکنه من که جدا شدم از این ادم سمی سپردمش به خدا ولی دلم واسه زن پارتنر این پسره ریش هست دلم میخواد به نحوی عدالت ایجاد بشه 

خانوادم سختگیر نیستن بفهمن دوست پسر داشتمو اینا ولی اگه بخوام به زنه اون مرده به هر نحوی اطلاع بدم شکایت و شکایت کشی و داستان میشه من از این ماجرا گذشتم ولی هرروز واسه اینکه دختر دیگه ای رو گول نزنه و زن اون مرد متهله 

احساس مسولیت میکنم احساسم میگه این ماجرا صحت داره و خیلی چیزا ام از اون اقا دیدم حتی خودش اعتراف کرده به این موضوع ولی بعد از قطع ارتباطم بعد یکسال اعترافشو پی گرفته

از هیچی ام نمیترسم ولی اون اقا خانواده ی بدی داره گرگ حیوان صفت بی وجدان چون وقتی به مادر و خواهر اون اقا موضوع رو گفتم اهمیتی ندادن تاره گفتن ما براش زن میگیریم گفتم یعنی اهمیت نداره براتون که خیانت میکنه با همجنس خودش گفتن نه

نمیدونم همش فکر میکنم اگه بزارم پشت سرم این مسئله رو و به زندگی خودم برسم در حق ادمای مثل زن دوست پسر پسره یا دوست دخترهای اینده خوده پسره بدی کردم و خودخواهی کردم فقط میخوام کار درست رو انجام بدم

مدرکی ندارم برای ثابت کردن فقط پسره فکر میکنه من صداشو موقعه اعتراف کردن ضبط کردم 

نمیدونم از کجا و چه زمانی این چیزا عادی شد واقعا...

قدیما که نبود کلا یه گرایش وجود داشت و دوجنسیت...

الان یکی ترنسِ،یکی همجنسگراس،یکی بایسکشوالِ،یکی کلا گرایشی نداره ...

چرا همه چیز داره عجیب میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما اون مردهای متاهل که این آقا باهاشون ارتباط داره میشناسید؟

نه از نزدیک مرده از ترس زندگیش و کصافت کاریش پنهان میشد تو مدتی که من با این اقا در ارتباط بودم مثلا میتونم یکی رو بپا بزارم در خونه خوده پسره با چند بار تعقیب کردن امار ادرس اینکه خونه مرد متهله کجاس رو در بیارم

امیدم به خداس ولی من با نادیده گرفتن این کصافت کاریا و خودخواهی برای زندگی خودم گناهی مرتکب نمیشم؟ خ ...

نه عزیزم هیچ گناهی مرتکب نمیشی

تو خودت به اندازه کافی اذیت شدی الان برای آرامش خودت بهتره کلا دیگه این آدم سمی و از زندگیت حذف کنی

از کجا فهمیدی گرایشات مردانه داره؟به شما هم تمایلی نشون میداد اصلا؟؟بیچاره زن اون مرده پارتنرش رو می ...

به خودم گفت من یه دستگاه جنسی مردانه درست میکنم بیا این اعمال رو انجام بده روم

الان موضوع میدونی چیه این‌ وسط!؟؟؟

حالا مثلا تو بری به زن اون یکی مرده اطلاع بذی خب؟؟

خب این باز میره دنبال یه مرد متاهل دیگه و خب این چرخه همینجا متوقف نمیشه که بگم کارت موثر واقع میشه

منطورم اینه الا ماشالا از این مردهای متاهل دوباره سر و کله هاشون پیدا میشه دیگه 

اخه میگه مادر پدر خود این دوست پسر سابقت هم ری اکشنی نشون ندادن که پسرشون با مرد متاهل رابطه داره

الان موضوع میدونی چیه این‌ وسط!؟؟؟حالا مثلا تو بری به زن اون یکی مرده اطلاع بذی خب؟؟خب این باز میره ...

یه جوری با شکایت دادگاه تو سابقش ثبت کنن اینارو که حداقل نتونه دختر دیگه ای رو بازی بده خدا واسه نیت پاکم بهم کمک میکنه تو این مسیر و ثابت کردنش

تمایل جنسی به دختر هم دارن

اهان خب الان موضوع فرق کرد

الان ایشون هم تو زندگیش وارد بازی با دخترهایی میشه که روحشونم خبر نداره هم زنهایی که شوهراشون با این پسره رابطه دارن و این خیلی مخرب هست

خانواده اش برام عجیب تر هستن که چنین پسری تو خونشون هست و اینقدر ریلکس نمیبرنش تراپی و دکتری

اهان خب الان موضوع فرق کردالان ایشون هم تو زندگیش وارد بازی با دخترهایی میشه که روحشونم خبر نداره هم ...

من اگه صداشو ضبط نکردم موقعه اعتراف کردن فقط بخواطر این بود که هیچوقت قصد بردن ابروشو نداشتم و اگه به خانوادش گفتم فقط بخواطر این بود که خودشون زن هستن نزارن هیچ زنی درگیر این خیانت به این دردناکی بشن