2777
2789

سلام خانما 

بیایید به هم یاد بدیم فک کنید خواهر همیم 

چطور در محیط رفتار جذاب و محترم و بااقتدار داشته باشیم؟ دیدید بعضیا تا وارد جایی بشن همه دورشون میان 

انگار که مهره ی مار دارن 

یا حرفشون برش داره 

من خودمو نمیگماااا کلا میگم بیایید به هم یاد بدیم چطور کاریزماتیک باشیم💫🤍

من همیشه عادی بودم

خوش اخلاق

مهربون

خنده رو

نسبتا جدی با پسرا اما باهاشون مثل ادم فضایی برخورد نمیکنم

مطمئنا جذاب نیست فقط زول میزنن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بیشتر ببینید

حرف زیاد نزنی جذابی

باحرف زدن ادم خودشو لو میده

حالا من خودم پر حرفم

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرف زیاد نزنی جذابیباحرف زدن ادم خودشو لو میدهحالا من خودم پر حرفم

وای حق

🤣

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بیشتر ببینید

اول از همه اندام و لباس شیک مهمه 

بعدم طرز صحبت 

مدل راه رفتن 

کلا هم ذاتیه 

غیر از ظاهر که به خود شما و انتخابش برمیگرده 

زیبایی ظاهر و خوش خلق بودن در عین غرور داشتن مهمه 

هر نفس آشفته ام❤ تو❤ سر براهم میکنی💖 تا نگاهت میکنم تا نگاهم میکنی💖 من بگردم دور آن چشمان مست و روشنت🤍💚 تا مرا می بینی و تا تو را می بینمت🤍💚❤ تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
من همیشه عادی بودمخوش اخلاقمهربونخنده رونسبتا جدی با پسرا اما باهاشون مثل ادم فضایی برخورد نمیکنممطم ...

به نظرت کاریزماتیک هستی؟ این رفتارات تورو خاص تر کرده؟ یا عادیه؟

اول از همه اندام و لباس شیک مهمه بعدم طرز صحبت مدل راه رفتن کلا هم ذاتیه غیر از ظاهر که به خود شما و ...

تا چه حد غرور داشتن مهمه؟؟ طرز صحبت کردن ک بیشتر توضیح میدی

به نظرت کاریزماتیک هستی؟ این رفتارات تورو خاص تر کرده؟ یا عادیه؟

قکر کنم باشم

چون معمولا سریع داخل جمع میرم

بیشتر ببینید
اتفاقا من ها جا میرم لالم اینطوری اصن احساس میکنن اونجا نیستی زیاد تحویلت نمی‌گیرن😂

ولی بعضیا فقط در موارد ضروری حرف میزنن .نگاهشون طوریه که آدم مجبور میشه تحویلشون بگیره 😂😂

تا چه حد غرور داشتن مهمه؟؟ طرز صحبت کردن ک بیشتر توضیح میدی

بستگی به طرفت داره 

من بشخصه رک و مغرورم 

خوشم نمیاد اصلا از اینکه کسی پا به محدوده من بذاره 

طرز صحبت برای خانما باید متین باشه 

کم حرف بزنی بیشتر گوش بدی 

صدا هم پایین باشه 

هر نفس آشفته ام❤ تو❤ سر براهم میکنی💖 تا نگاهت میکنم تا نگاهم میکنی💖 من بگردم دور آن چشمان مست و روشنت🤍💚 تا مرا می بینی و تا تو را می بینمت🤍💚❤ تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید