2777
2789
عنوان

روند سقط چجوریه توروخدا کمکم کنید

258 بازدید | 46 پست

خانوما من ۱۳ هفتمه و هماتوم دارم و یک ماهه خونریزی و لکه بینی دارم ولی امروز خیلی زییییاد شده. توروخدا کسی تجربه سقط داره؟ میدونه ابن رونده شروع سقطه؟ توروخدا اگه میتونید کمکم کنید

تنهایی یک امر بدیهیست، حتی اگر از آسمان آدم ببارد

درد میکشی میاد بیرون دیگه

نترس

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
بیشتر ببینید

عزیزم‌من تو بارداری اولم ۸ هفتگی هماتوم داشتم‌و خونریزی فوق العاده شدید

ک دکتر پشت گوشی بهم‌گفت سقط شده احتمالا

ولی تا ۱۸ هفتگی جذب شد بچم سالم دنیا اومد

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درد میکشی میاد بیرون دیگهنترس

میگم دردش یهو زیاده؟ یا اروم اروم شدید میشه؟ من الان درد دارم ولی قابل تحمله. ولی خون همینحوری داره میاد. هی میگم شاید هماتومه داره دفع میشه. بیمارستانم برم روز تعطیله سونو ندارن تو این خراب شده

عزیزم‌من تو بارداری اولم ۸ هفتگی هماتوم داشتم‌و خونریزی فوق العاده شدیدک دکتر پشت گوشی بهم‌گفت سقط ش ...

راس میگی؟ یعنی اینم هماتومه داره دفع میشه؟ خیلی زیاده خون امروزم. 

ان شاااله که سقط نمیشه عزیزم نگران نباش 

مال منم گفتن داره سقط میشه ولی نمیدونم چرا به خونریزی نمیفتم 

فقط درد دارم 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 
تجربه هماتوم نداشتم نمیدونم دکتر شیاف نداده ؟؟ نشاسته گل تو اب سرد حل کن روزی چندبار بخور اینارو مید ...

اره داده استفاده میکنم. تحربه سقط نداشتی یا از کسی نشنیدی چجوریه؟ خیلی میترسم.

خونریزی طولانی داری امیدوارم جفت وهمه بقایات دفع بشه تا عفونت نکنی یا کوتاژ نشی ..بدن دردای شدید میشی که باید ژلوفن بخوری ..کامل که دفع بشی خونریزی هم قطع میشه بعدشم حتما یه سونو بده 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید
راس میگی؟ یعنی اینم هماتومه داره دفع میشه؟ خیلی زیاده خون امروزم.

تا زمانیکه خون قرمز میاد خطر داره انشالله رفع بشه برا شما 

حتما برو دکتر من اونوقت یادمه شیاف میزدم امپولم‌میزدم

کم کم تبدیل ب خون قهوه ای میشه یکمشم جذب میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگم دردش یهو زیاده؟ یا اروم اروم شدید میشه؟ من الان درد دارم ولی قابل تحمله. ولی خون همینحوری داره ...

برو بیمارستان اورژانس زنان اگر خدایی نکرده چیزی بود شاید بتونن نجاتش بدن

خونریزی طولانی داری امیدوارم جفت وهمه بقایات دفع بشه تا عفونت نکنی یا کوتاژ نشی ..بدن دردای شدید میش ...

دردش یهو شدید شروع میشه؟ یا رفته رفته زیاد میشه؟ من درد دارم ولی قابل تحمله همش

برو بیمارستان اورژانس زنان اگر خدایی نکرده چیزی بود شاید بتونن نجاتش بدن

بخدا که رفتم سری پیش هیییچ کاری نمیکنن فقط بدترین حالت ممکن باهات رفتار مبکنن و سونو هم ندارن روز تعطیل

خونریزی طولانی داری امیدوارم جفت وهمه بقایات دفع بشه تا عفونت نکنی یا کوتاژ نشی ..بدن دردای شدید میش ...

انشالله ک سقط نشه ولی یه دکتر ب من‌گفت تو روند سقط مسکن نخور جلوی انقباض رحم‌میگیره و کامل دفع نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره داده استفاده میکنم. تحربه سقط نداشتی یا از کسی نشنیدی چجوریه؟ خیلی میترسم.

من بیمارستان با قرص داشتم درد شدید که رحم باز میشه بعد افتادن به خونریزی و لخته های زیاد 

هر چی دکترت گفته گوش کن نشاسته هم جدی بگیر