2777
2789

نمیدونم چیکار کنم

آنقدر دروع گفت و بی ارزشم کرد

دیگه جس میکنم کششی بهش ندارم

وفنی میاد نمیخوام پیشش باشم 

وقتی نیست نبودش و نمیتونم تحمل کنم

این چه حس مزخرفیه

چیکار کنم

کنار مریضیم  این حس مزخرف هم اومده

همش دارم گریه میکنم. قلبم درد گرفته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم انشالله سلامتی کامل برمیگرده بهت💚

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

شاید انتظاراتی داشتین که از طرفش رفع نشده دلخوری و ناراحتی که از دلتون درنیومده آنقدر رو هم تلنبار شده که این احساس بهتون دست داده و پی درمون از این شخص هستین که نبودشم نمیتونین تحمل کنین

یه قانونی هست که میگن بین زوج ها وقتی یه اشتباه میکنی باعث ناراحتی میشه پنج تا کار خوب و خوشحال کننده باید انجام بدین تا بصورت کامل رفع بشه  

بخاطر مریضی حساس و افسرده شدی . دردت چیه؟مگه بهت چیا میگه

شانس من یک ماه بعد از عروسیم مریص شدم.درد ستون فقرات دیسک و مهره ها..محدود شدم و ۲۴ ساعته درد میکشم.... هزار تا دکتر ودوا و طب سوزنی و سنتی و کایروپراکتیک و عمل و..... تاثیر نداشت

مثلا همش خونه مادرشه

الان هم ک مادرش اینا رفتن کربلا همش خونه خواهرشه

دیروز گفتم به مناسبت روز مرد می‌برمت کبابی. براش کباب گ فتم.و گفته ۵۰۰ بزن کارتم پول کباب شد. پول کباب ۳۶۰ شد. بعد با بقیه پولم رفته چیپس و پفک خریده داده خواهرش و بچه های خواهرش

ر من میگفتم نمیخرید

یا مثلا مهرماه خانوادش و با ماشین من برده بود گردش و تفریح.همشون بودن جز من...

بعدش ک من فهمیدم میگه خودت باعث شدی بی ارزشت کنم

مگه من چیکار کرده بودم

شاید انتظاراتی داشتین که از طرفش رفع نشده دلخوری و ناراحتی که از دلتون درنیومده آنقدر رو هم تلنبار ش ...

نکرده برام

اگر ازدواج اولم بود راحت می تونستم برم

ولی واقعا طاقت طلاق دوم و ندارم

نکرده براماگر ازدواج اولم بود راحت می تونستم برمولی واقعا طاقت طلاق دوم و ندارم

طلاق هزارمم اگر باشه جایی که فک میکنین متعلق به اونجا نیستین ترک کنین

یعنی هیچ رفتار مثبتی باهاتون نداره یا نداشته؟