2777
2789

سلام خانوما

روزتون پر از برکت و شادی

خانما همسرای شما بعد از بچه دار شدنتون چه تغییراتی کردن؟؟؟ 

چه خصوصیات اخلاقیشون بهتر یا بدتر شد؟ 

دوس دارم بدونم مردا بعد از بچه دار شدن عوض میشن یا نه

من چون همسرم آدم احساسیه مطمئنم یسری تغییر میکنه

دوست دارم تجربه ‌‌‌شما رو هم بدونم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم حس مسولیتش بیشترشد،خودشو به درودیوار میزد بچه کمو کسری نداشته باشه

منم فکر میکنم همسرم اینطوری بشه

البته الانم هست هر کاری برای زندگیمون میکنه 

ولی خب بچه فرق داره

اولش خب طبیعیه بیشتر توجهش می‌ره سمت بچه ولی بعدش دوباره عادی میشه .حتی علاقه ش به شما بیشتر هم میش ...

چه جالب 

آره همسرم عاشق بچس

دوس دارم بدونم بچه دار شدیم چطوری میشه

منم فکر میکنم همسرم اینطوری بشهالبته الانم هست هر کاری برای زندگیمون میکنه ولی خب بچه فرق داره

شوهر من که عاشق بچس،شبا که بچه بیدارمیشدهرکاری داشت دوتایی باهم انجام میدادیم،شبایی که مریض میشددوتایی تا صبح بیدارمیموندیم،یادم نمیاد تنهایی کاری کرده باشم،دوتا بچه دارم هنوزم دلش یکی دیگه میخاد ولی من دوست ندارم

شوهر من که عاشق بچس،شبا که بچه بیدارمیشدهرکاری داشت دوتایی باهم انجام میدادیم،شبایی که مریض میشددوتا ...

چقد عالی خداروشکر 

منم امیدوارم همسرم همراهی کنه 

من خودم واقعا دلم نمیخاد تمام مسئولیتش با من باشه

متاسفانه خیلی از مردا فقط موقع بازی کردن با بچه پیداشون میشه

چقد عالی خداروشکر منم امیدوارم همسرم همراهی کنه من خودم واقعا دلم نمیخاد تمام مسئولیتش با من باشهمتا ...

اخه من تو شهرغریبم کسی بجز شوهرم نداشتم کمکم کنه،اگه خانوادت پیشت باشن شوهرت فکرنکنم کمکت کنه