خدایا خودت کمکم کن از آدمای نفهم و بی شعور و عقده ای کینه به دل نگیرم، نه برای گناه اونا برای آرامش و آسایش خودم توی زندگیم، خدایا کمکم کن نه ناخواسته باعث آزار و اذیت کسی بشم و دلی رو بشکنم، نه دلم شکسته بشه و آزار اذیت ببینم از یه مشت آدم خود بزرگبین، که معلوم نیست از پس کدوم بته به عمل اومدن، همظونو به خودت میسپارم و میدونم که تو ارحم الراحمینی و میبخشیشون، همونطور که خطاهاز منو نادیده گرفتی بخشیدی، اما خواهشا یکی مثل خودشون سر راهشون قرار بده تا بفهمن دارن با روح و روان مردمدچیکار میکنن، نمیخوام کسی رو نفرین کنم و زبون خودم کثیف کنم به گناه اونا، که اگه شرم و حیا و انسانیت طرشون میشد انقدر بدذات و بد طینت نبودن، ولی میدونم قطعا اونا هم یه جایی از یکی چنین ضربه خوردن و یادگرفتن چجوری انقدر منفور بشن، الانم از هر خانواده ای و با هر فرهنگی ریختن تو جامعه و دارن اعتماد مردمو به بازی میگیرن، خدایا خودت کاری کن کمکم کن بتونم آرامشمو حفظ کنم و خودمو کنترل کنم و مثل همیشه چیزی نگم که هم کسی رو برنجونم هم بعدا پشیمون بشم و عذاب وجدان ولم نکنه، همه چیز رو میسپارم به خودت خدای عزیزم ببین که بنده هات چی دارن به سر هم درمیارن، لطفا لطفا و لطفا من و اطرافیانم رو به راه راست هدایت کن یا حداقل زودتر مسیر من رو ازشون جدا کن... خدای عزیزم من همیشه به حکمت تو ایمان دارم