2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما خودت تجربه داشتی؟ بذارم تو هوای آزاد اول؟

اره ما شیر از روستا میارن واسم فریز میکنم بعدش در میارم میجوشونم ماست میزنم یا برای صبحونه شوهرم میخوره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

شیر یخ زده رو بزارین بیرون از یخچال که با دمای محیط کم کم اب شه اگه عجله دارین یه ظرف اب کنین دمای م ...

ممنون عزیزم ، ی سوال شما خودت تجربه داشتی ؟؟؟ این کارو منظورمه انجام دادی؟؟ 

ببین شیر تو ظرف مخصوص حدودا ۲۰۰ میل هست نگه داشتم 

بعد بیارم بیرون برسه به دمای محیط بعد دوباره بذارم بقیه اش رو تو یخچال خراب نمیشه ؟؟؟؟ چون همشو که یک جا نمیخوره .... 

و اینکه تو شیشه شیر خودش بریزم اون مقداری که میخواد بخوره بذارم تو ظرف آب گرم واسه گرم کردنش؟ یا شیشه شیر خودش ضرر داره پلاستیکه

اره ما شیر از روستا میارن واسم فریز میکنم بعدش در میارم میجوشونم ماست میزنم یا برای صبحونه شوهرم میخ ...

شیرمادر میگن نه شیر دام....شیر مادر یخ زده اصلا نباید حرارت داد عزیزم

شیر یخ زده رو نه روی شعله بزارین نه توی مایکرویو...بعد از اب شدن شیر و تغذیه کوچولو هرمقدار ازش موند ...

عزیزم خب طرف نگهداری که خریدم حدودا ۲۰۰ مبل اندازه روش زده که من فریز کردم همون اندازه 

الان بذارمش تو یخچال که یواش یواش آب بشه بعد همون مقدار که میخوره رو گرم کنم؟

آخه تو ۱۲ ۱۰ ساعت شاید همشو بخوره 

چیکار کنم کمکم کن

چون پسرم مشکل داشت نشد شیر خودمو بدم شیر خشکی شد دیگه از قبل اینارو فریز کردم 

اره ما شیر از روستا میارن واسم فریز میکنم بعدش در میارم میجوشونم ماست میزنم یا برای صبحونه شوهرم میخ ...

عزیزم این شیر مادره!!!!! فرق داره پروسه نگهداریش با شیر دام