2777
2789
عنوان

به خاطرپول ولم کردرفت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 39 پست

نمیدونم چرا آمار دخترای دیوانه هرروز بیشتر میشه

خودخرش گفته قصد ازدواج نداره بعدم طلاشو خواسته

حالا این خانم قلبش تیکه تیکه شده

خدایا دنیارو ۳۰درجه به چپ بچرخون

منمشتعلعشقعلیمچهکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی واقعا ساده و‌احمقی اگه واسه همچین آدمی طلا بفروشی

واسه شوهر و‌ نامزد حماقته،دیگه چه برسه دوست پسر اونم از نوع منفعت طلبش

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
نمیدونم چرا آمار دخترای دیوانه هرروز بیشتر میشهخودخرش گفته قصد ازدواج نداره بعدم طلاشو خواستهحالا ای ...

من حالشو میفهمم قلبش برای اون تیکه تیکه نشده ناراحت این هست که اون برای پول میخواستتش همین

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

من حالشو میفهمم قلبش برای اون تیکه تیکه نشده ناراحت این هست که اون برای پول میخواستتش همین

منم ازاین ناراحتم دوسال عمرم وجوونیم رفت قلبم تیکه تیکه شده براخودم نمیخواستم برا پولم بود خیلی سخته😭

چی فکرکردی که طلاهاتو بهش بدی آخه از کجا معلوم پس بده تو این زمونه زن جماعت به شوهررسمی خودش طلا نمیده بره ماشین بخره تو به پسر مردم میخواستی طلا بدی برو خدارو شکر کن که رفته وگرنه بدبختت میکرد 

منم ازاین ناراحتم دوسال عمرم وجوونیم رفت قلبم تیکه تیکه شده براخودم نمیخواستم برا پولم بود خیلی سخته ...

خدا دوست داشته که چهره واقعیش برات رو کرده اگه بعد ازدواج می‌فهمیدی چجورادمیه چی خدا بهت رحم کرده دختر برو یه صدقه بده