2777
2789
عنوان

به خاطرپول ولم کردرفت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 39 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چقدرساده ای تودختر..اون توروبخاطر پول و...میخاد..چراخودتو بخاطریه فرد بی لیاقت وبی ارزش اذیت میکنی..ولش کن بزاربره..کارخوبی کردی ندادی ..مطمعن باش اگه اینکارومیکردی فقط به ضررت تموم میشد.خداتوشکرکن زودترشناختیش.ازهمه جابلاکش کن بزاربفهمه واسه توهم چوس تومن ارزش نداره

بی خیال میگذره شما با قلبت اومدی جلو اون برای پولت بوده دیگه مردا دنبال پول زنا هستن دیروز یه پسره کارگر بود تاپیک زده بود میخوام زن کارمند بانک بگیرم برام وام جور کنه مهاجرت کنم ببین این دیگه کی بوده حساب رفتن خودشو داشته فکر نکرده به دختره

خدا رو شکر کن، میخواست سرت کلاه بذاره ، الانم اینکارو‌کرده که خودت بهش زنگ بزنی بگی بیا طلاها رو ببر

ولی اشتباه نکنی ها

این طلاهارو بگیره بازم غیبش میزنه

آره بخاطر پول میخواستت

چرا الان ناراحتی درکت نمیکنم؟؟؟؟؟؟بره کار کنه بخره تو باسنش مونده مگه😐😐چقدر پرو طلاهاتو بفروش وام بگیریم ماشین بخریم 

این ماشینو بخره باهات ازدواج نمیکنه هیچ میره سراغ کس دیگه 

مادر و خواهرش براش طلا بفروشن به تو چه ربطی داره ، تازه عروسی هم نمی‌خواد باهات بکنه فقط مفتی مفتی م ...

منم اینوگفتم خواهراش‌ومادرش طلا دارن گفتم اونابفروشن برات

اسی چقد ساده ای

اون عوضی یه مدت دیگه پیداش میشه ،دختر پدر و مادرت نیستی جواب بدیاااا

خدا یه بار آدم رو نجات میده از تو چاه افتادن،دفعه بعدی عاقل نباشی دیگه هواتو نداره.اونموقع نیای بگی هم پولم رفت هم آبروم..

مردا خیلی ک..ون گشاد و پر رو شدن.دمت گرم حواست بوده ندادی پولو.بلاکش کن مرتیکه رو 

Kiziim