2777
2789
عنوان

به خاطرپول ولم کردرفت😭

718 بازدید | 39 پست

😭بچه هااین کاربری جدیدمه اون یکی تعلیق شد توروخداگزارش ندید اینم تعلیق شه حالم خیلی بده .نامزدم(دوست پ...)چون اینجا ممنوعه گفتم نامزد اینم بگم کلاقصد ازدواج نداره باهام دوسال هم هست باهمیم گفت طلاهاتو بفروش برام وام بگیرم ماشین بخرم چندماه دیگه پولتوبهت برمیگردونم من ندادم بهش سه روزه رفت اصلا دیگه نه خودش زنگ وپیام میده زنگ وپیام منم جواب نمیده😭یعنی برا پول میخواست منو قلبم داره میترکه حالم بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ازم ۲۰تومن خاست تا پیش پرداخت آیفون بده منم ساده دادم بهش 

بجای آیفون رفته ۱۰تومنش خرج رفیقش کرد منم بهانه ای پولم ازش پس گرفتم ۱۸ داد چندروز بعد ۲تومن دیگش ب بهانه شهریه ام ازش پس گرفتم بعد یمدت هی حرفش میزد دلش داغ شده بود پشیمون بود چرا پس داده بالا نکشیده عنتر

تو چطور ب این امید داری. اگه برگرده بازم میخوایش؟ لزت نفس نداری؟ البته بیشتر شبیه شوخیه 

میخواسته ازت سو استفاده کنه، البته اگه جسمی ازت سواستفاده نکرده باشه که احتمالا کرده و بعد انداختت دور. عاقبت دوستی همینه