2777
2789
عنوان

دختر سه ماهم سرفه می‌کنه و خس خس می‌کنه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 38 پست

حتما ببرش، متخصص ریه کودک، پشت گوش، ننداز، یوقت خدای نکرده ریه اش، عفونت نکنه ، من تازگی بچمو مرخص کردم از بیمارستان اونجا از نوزاد ۴۰روزه و ۶ماهه میدیدم با تنگی نغس میومدن بیمارستان، بخاطر عفونت ریه شما پیشگیری کن زود بد ویروسیه لامصب، من ده روز بیمارستان بودم برا بچم، 

نگرانی برای چه ؟شاید هرگز پیش نیاید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه قطره اش هست چه جالب

اره قطره بدون عسل هست برای زیر یکسال

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
اره قطره بدون عسل هست برای زیر یکسال

چه خوب دختر دایی ام گناه داره دخترش سرفه می‌کنه بخور میده برده دکتر دخترش کلافه اش کرده الان بهش میگم بخره خدا خیرتون بده انشاالله 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من به پسرم قطره پلارژین دادم وقتی سرما خورد، بردمم دکتر همینو گفت بهش بده با قطره استامینوفن اگه تب ...

پسرت چند ماهه است

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    
چه خوب دختر دایی ام گناه داره دخترش سرفه می‌کنه بخور میده برده دکتر دخترش کلافه اش کرده الان بهش میگ ...

قریونت عزیزم، ان شاالله زود خوب بشه

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
آره برا زیر دو ساله

نمی‌دونستم بچه دختردایی امدفکر کن همه کار کردن واسش خوب نشده الان بهش میگم واسه دخترش بخره گناه داره عاصی شده دیروز زنگ زد زجه میزد از دخترش نه ماهش همش سرفه می‌کنه الان چند ماه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

کرونا لعنتی هست حتما ؟ ریه درگیر میشه

درگیری ریه تو کرونا یه مدل دیگه ایه اینجوری نیست تو تصویر سی تی اسکن، این پنومونیه ینی عفونت ریه

نگرانی برای چه ؟شاید هرگز پیش نیاید