2777
2789

دیشب یه بنده خدایی تاپیک زده بود اینجا دنبال وکیل بوده ازش سوال بپرسه یه یارو مثل اینکه همه فن حریف بوده خیلی اذیتش کرده بیمار جنسی بوده

وکیل بیرون فراوان هست 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بپرس

ممنون🤩

من وقتی ۹ سالم بود بابام سر مهریه مامانم توافق کرد سه دنگ خونه به نام مامانم سه دنگ به نام من و داداشم بزنه مامانم از طریق مراجع قضایی خونه رو زد به نامش ولی مال ما هنوز به ناممون نیست باید چیکار کنم ؟ 

من هنوز به سن قانونی نرسیدم ولی داداشم سن قانونیه

جذاب سایتم😜

دیشب یه بنده خدایی تاپیک زده بود اینجا دنبال وکیل بوده ازش سوال بپرسه یه یارو مثل اینکه همه فن حریف ...

چطوری 😐 مردم روانی شدن دیگه 😑

وقت ندارم درگیر مدرسه امم😅

جذاب سایتم😜

ممنون🤩من وقتی ۹ سالم بود بابام سر مهریه مامانم توافق کرد سه دنگ خونه به نام مامانم سه دنگ به نام من ...

داداشتون که هیچ مشکلی نداره بابت اینکه پدرتون زمین رو بنامش بزنه 

شما هم چون زیر سن قانونی انتقال زمین به نام شما بازم ایرادی نداره فقط اگر بخواین استفاده کنید از زمین یا برای معاملات باید زیر نظر ولی کارهای حقوقی رو انجام بدین 

داداشتون که هیچ مشکلی نداره بابت اینکه پدرتون زمین رو بنامش بزنه شما هم چون زیر سن قانونی انتقال زمی ...

خونه است 

به غیر اینکه بابام بزنه راه دیگه نیست ؟ 

برگه ای که امضا کردن هست

جذاب سایتم😜

من عاااااشق وکیلام سرم درد میکنه برای پرونده های عجیب غریب به مادرم رفتم مادرمم خیلی دویید واسه وکالت اخر گچساران قبول شد اما مادر خاک بر سرش نذاشت بره ارزوهاش پودر کرد

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
۱۶

اگه 16 تمام باشه. می تونید با مراجعه به دادگاه و گرفتن حکم رشد. که قاضی چند تا سوال ساده می پرسه که ببینه از پول و درآمد چیزی می فهمین به شما حکم رشد میده و با اون حکم می تونید اقدام های قانونی و انجام بدین. از طرفی چون خونه به نفع شماست به این کارا هم نیازی نیست پدرتون می تونه مستقیم خونه رو به نامتون بزنه. و مشکل قانونی نداره. حکم رشد و زمانی انجام بدین که امتناع از دادن سهمتون کنن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا