2777
2789
عنوان

تاپیک خواهرشوهر نیست ولی بیاید😐🤌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اصن به زندگی کردن برا خودتم فک نمیکنی نه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

عزیزم محض اطلاعت تنها رشته ای که فقط به درد مرزهای ایران میخوره وکالته

پاتو از کشور بیروت بزاری در حد علف هم به دردت نمیخوره وکالتت

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

اینجا من متوجه شدم شما عزت نفس فردی نداری و عزت نفس جمعی داری ( توگوگل سرچ کن هرچی گفتم چون وقت ندارم توضیح کامل بدم ) 

طرحواره ایثار هم داری 

اول بشین خوب با خودت فکر کن ببین کجای کاری خودت چی میخوای 

نظر دیگران مهم نیست 

اگه علاقه ب وکالت داری باید کفش آهنی بپوشی 

مهاجرت ب خارج هم غیر ممکن نیست اما سخته باید نخبه باشی رشته های انسانی سخت تر مهاجرتشون 

برا تو ایران موندن اگه شهر بزرگی هستی قطعا حقوق بهتر از پرستاری آینده شغلی داره 

اگه شهر کوچکی هستی پرستاری آینده شغلی بهتری داره 

در کل بعنوان ی زن تو جامعه مرد سالار اولویتت رو بزار انتخاب زشته ای که شغل بشه باهاش داشت چون در آینده خیلی اعتماد ب نفستو میبره بالا دستت تو جیب خودت باشه 

هر دوتا رشته هم تلاش زیاد میخوان تجربی چون رقابت بیشتر تلاش بیشتر میخواد حقوق هم چون تاپ ترین رشته انسانیه 

.

بعد اصن به زندگی کردن برا خودتم فک نمیکنی نه؟

🥲🥲

ببین منو!                                                                             خوب میشیم :)                                                                      

منظورم این بود اونجا برم دانشگاه 🥲

یعنی چند سال برید کالج بعد اپلای کنید برای وکالت؟

میدونید که دانشجو اینترنشنال توی حوزه علوم انسانی فاند اینا عملا نداره و نمره های بالا میخواد؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
عزیزم محض اطلاعت تنها رشته ای که فقط به درد مرزهای ایران میخوره وکالتهپاتو از کشور بیروت بزاری در حد ...

سلام

خیلی وقت بود تو سایت ندیده بودمت😃

رو به راهی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

با وکالت ایران قوانین اینجا رو میخونی در نتیجه نمیتونی مهاجرت کنی، ببین بیشتر به چه کاری ناخودآگاه فکر میکنی که آرزوته، یعنی ناخودآگاه آرزوشو میکنی، بری تجربی علاقه نداشته باشی زحمتای مادرت رو هم از بین میبری و مادرت هم میگه من مجبورت نکردم انتخاب خودت بود ، مشخصه برای مردم و مادر زندگی مبکنی ک ارزشی برای خودت قائل نیستی متاسفانه 

یعنی چند سال برید کالج بعد اپلای کنید برای وکالت؟میدونید که دانشجو اینترنشنال توی حوزه علوم انسانی ف ...

بگم‌هیچی نمیدونم مسخرم میکنی 🥲

فقط میدونم دلم‌میخواد برم خارج اونجا برم دانشگاه بعد وکیل بشم همین در همین حد میدونم💔🥲

ببین منو!                                                                             خوب میشیم :)                                                                      

عزیزم هدفت را مشخص کن واسش تحقیق کن ببین کجا وایسادی ،الان که توی رویایی کاملا .رشته حقوق برای مهاجرت مناسب نیست پس اینجا تناقض داری .بعد اینکه ببین استعدادت در کدوم درسها بیشتره ،وکیل شدن در خارج کشور هم سیر خودش را داره راجع بهش تحقیق کن 

بگم‌هیچی نمیدونم مسخرم میکنی 🥲فقط میدونم دلم‌میخواد برم خارج اونجا برم دانشگاه بعد وکیل بشم همین در ...

درسهای امسال رو خوب بخون 

خیلی خوب

دهم به بعد به آینده فکر کن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
بگم‌هیچی نمیدونم مسخرم میکنی 🥲فقط میدونم دلم‌میخواد برم خارج اونجا برم دانشگاه بعد وکیل بشم همین در ...

فیلم و اینا زیاد می بینی عزیزم؟

ببین یکم منقطی فکر کن 

بسته به شرایطتت 

نمیخوام بگم نمیتونی و نمیشه نه اصلا اتفاقا بخوای میتونی

ولی هنوز انگار به خودت قبول نکردی سال دیگه دبیرستانی میشی و باید خیلی چیزارو کنار بزاری

یه دختر خوب😂😍