2777
2789
عنوان

کسی که دوستش دارم بهم گفت زشت💔عکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که ندیدیم ولی مثل جت رسیدی عکس رو باز کردیا شیطون😂😂😂😂😂😂😂

توفیق الهی نداشتی ندیدی وسوسه شدم میگف نمیدونم فاصله بین لب وبینی خرابه واینا ولی به ی چیزی رسیدم دخترا اعتماد ب نفس ندارن حتی اگ ملکه زیبایی باشن یکی یشون بگه زشتی باور میکنن

😪🙌

توفیق الهی نداشتی ندیدی وسوسه شدم میگف نمیدونم فاصله بین لب وبینی خرابه واینا ولی به ی چیزی رسیدم دخ ...

دیگه توفیق الهی نصیب هر کسی نمیشه

اره درست میگید خیلی بی اعتماد به نفسی در دخترها زیاده، کاش خانواده ها از بچگی در این مورد فرزندانشونو قوی تربیت میکردند تا با یه حرف اینگونه بهم نریزند

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
ارعه درسته شما که فاصله ای احیانا چیزی نداری تو صورتتون😀

نه، من اعتماد به نفسم بالاست، همه ی دنیا هم بگن زشتی برام ذره ای اهمیت نداره 😂😂😂

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
افرین اردک زشت چ زشتی شما😂😂😂

عهههه، اشکالی نداره ، مهم اینه در نظر خودم بسیار زیبا هستم، بقیه هم باید باید بگن درست میگی😂😂😂😂😂