2777
2789
عنوان

منی که از اول پاییزیسره درحال خرید بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 76 پست
متاسفانه دوره ای شده ک لباس حرف اول رو میزنه

این‌ها بهانه جوییه و با پیش کشیدن حرف زمانه جوری جلوه می‌دیم که انگار اعمال ناشایست و دید غیراخلاقی‌مون حاصل اجبار زمانه است!

از هزاران سال پیش آدم‌های پوچ و دنیا پرست چنین دیدی داشته اند؛ برتری رو در مال و منال و  لباس و مرکب و... می‌دیدند؛ شاید اون مرکب از اسب به ماشین تغییر شکل داده باشه؛ لباسه از جامه‌ی اطلس به محصولات فلان برندهای گرون‌قیمت تغییر شکل باشه اما ریشه‌اش همونه! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
بیشتر ببینید
زیبایی اش به اینه که خط مشی و ذهنیت یک انسان این باشه که قیمت و ارزش و آبروش گره خورده با قیمتی بودن ...

درست  ولی داغونم نمیشه رفت انگشت نماشد 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خریداتو کمتر کن منم همین جور بودم هم از لحاظ مادی خوب نیست همین که میبینی هیچ چی نداری با برنامه ریزی خرید کن مثلا دایر به دست پاییزی خریدی حتی بیرون رفتی بهترین چیزو دیدی نخر بگو تو برنامه نیست 

یعنی تا حالا مجلس نرفتی لباس مجلسی از قبل داشته باشی؟

نه مجلسی  زرقو برقی دارم چندتا  مناسب نیس جلسه رسمیه  بله برونه انگشتر اینا میارن   باید یه چیز ساده اما شیک بپوشم

کت و شلوار هم نداری ؟؟؟

منم عروسی دعوتم بین کت شلوار و بارونی موندم.بعد ما رسم مونه اقوام دور مانتو شلوار میپوشن تو عروسی و براشون خیلی مهم نیس لباس مجلسی...ما هم فامیل دوریم.بارونی بپوشم یا کت شلوار؟

ببین خریداتو کمتر کن منم همین جور بودم هم از لحاظ مادی خوب نیست همین که میبینی هیچ چی نداری با برنام ...

دیگه قرارم براینه براخریدای بهار همین کارو کنم بخدا   

منم عروسی دعوتم بین کت شلوار و بارونی موندم.بعد ما رسم مونه اقوام دور مانتو شلوار میپوشن تو عروسی و ...

اگه کت شلواره شیکه  اونو بپوش 

دقیقا:)))))) ببین یه مانتو جلوبسته مشکی دارم اونو زیرش بپوشم؟؟؟؟

مانتو بپوشی زیر بارونی؟!!!!!! واقعا داری میگی یا شوخی میکنی؟!!!!

بارونی مانتو پالتو این چیزا عزیزم واسه بیرونه مراسم هرچقدرممممم رسمی باشه کسی با لباس بیرون اونجا نیس!

درست ولی داغونم نمیشه رفت انگشت نماشد

پوشیدن لباسی که روزی به سلیقه خودتون برازنده و مناسب دیدید و حالا صرفا از نو بودن خارج شده آبروریزیه؟! 

من البته وضعیت شما رو نمی‌دونم اما خودتون اذعان کردید در خرید زیاده‌روی کرده‌اید و این عادت امروز که زیاد خرید نمی‌کنید  اذیت‌‌تون می‌کنه و کم نیستن آدم‌هایی که با چند کمد البسه باز هم جوری وانمود می‌کنند انگار تکه لباسی برای پوشاندن تن از سرما و گرما ندارند!

آدم حریص هر قدر جمع می‌کنه باز هم چشمش سیر نمی‌شه؛ برای همین گفته‌اند بزرگترین ثروت قناعته.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
بیشتر ببینید
جای اینکه چارتا چیز شیک بگیرم خروار خروار شلوارو بافتو مانتو پاییزه نتی گرفتم امسال یعنی میشد ...

فدای سرت. سخت نگیر شکر خدا که جاهای دیگ خرج نشد. خرج لباس شد. اشکالی نداره. از این ب بعد یکم کمتر بخر بجاش ب نیازمند کمک کن و درکنارش چیز شیک بگیر.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️ جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم.

بیشتر ببینید
برو بخر

تعطیله وقتم ندارم  یه شومیز داشتم کارم  را میفتاد یه مانتو تونیکی مشکی دارم  عکسشو گذاشتم الان میاد  اونو ناچارم زیربارونیم بپوشم

من از زمانی که به به خاطر مشکلی که داشتم سر کار نرفتم و درآمد ندارم مجبور شدم با با برنامه  خرید کنم میبینم هم لباس مناسب دارم هم کمدم از لباسای به درد نخور خالی هست و خرید زیاد دیگه لذت خریدو از بین میبره