2777
2789
ن عزیزم زایمان کرده ‌‌‌..بله دکترم میدونست کلا برای دقیقه رفتم کلا بخش زنان زایمان ریختن سرم نفسم بر ...

چقدر سخت ،یکی از اقوام مام مشکل قلبی داشت ،بنده خدا بعد سزارین مستقیم برده بودنش ای سی یو ،شکر خدا بخیر گذشت 

ن عزیزم زایمان کرده ‌‌‌..بله دکترم میدونست کلا برای دقیقه رفتم کلا بخش زنان زایمان ریختن سرم نفسم بر ...

یا خدا چ سختی کشیدی شما

خدا رو شکر سالم و سلامتید کنار بچتون 

منم زن داداشم سزارین بهش نساخت بنده خدا ی هفته زجر کشید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم بخاطر اين ميگن غذاى جامد نخورى كه يبوست نگيرى! و دفع داشته باشى چون خود داروهاى بيحسى و شرايط بيمارستان باعث بهم ريختن گوارش ميشه

سعى كن مايعات زياد بخورى فيبر توى غذات باشه غذاى جامد هم دوست داشتى بخور منعى نداره

چقدر سخت ،یکی از اقوام مام مشکل قلبی داشت ،بنده خدا بعد سزارین مستقیم برده بودنش ای سی یو ،شکر خدا ب ...

خب خداروشکر ...بله منم خیلی بدبختی کشیدم ..بعد اون همه بدبختی با وجود قلبم ک مشکل داشت دوباره احتمال آمبولی هم دادن دیگه بدتر .خیلی بلا سرم اومد اما وقتی بهتر شدم دکترم میگفت انگار ک خدا ی چیزی بهش داده از بس کن خوشحال بود

[QUOTE=368266177]رفتم خونه آبگوشت و آب میوه خوردم درست شد[/QUOTEخداروشکر ،ولی ی نفر هم اینجوری کرده بود و رفته بود خونه ،تا چند روز دسشویی نکرده بوده اخر از حال رفته بود برده بودنش بیمارستان فهمیده بودن رودهاشو باز نکردن ،و دوباره جراحی کردن بودنش ،بازم چون چند روز روده بسته بوده سیاه شده بوده و بازم بخشی از رودشو برداشته بودن ،بازم بخاطر اون چند روز بدنش عفونت کرده بود و اخر سر بنده خدا فوت شد ،یکی از اقوام خیلی دورمون بودن .بهش تاکید کرده بودن باید حتما دسشویی بره اینم برای اینکه از بیمارستان زودتر بیاد بیرون گفته بود کردم،ک اینجوری شده بود ،جدی بگیرید

یا خدا چ سختی کشیدی شماخدا رو شکر سالم و سلامتید کنار بچتون منم زن داداشم سزارین بهش نساخت بنده خدا ...

ممنون عزیزم ..من بخاطر مشکلی ک داشتم ببین زجر دنیارو کشیدم ..ینی فک کنم اون دنیارو ب چشم دیدم ..چ بلاها ک سرم نیومد ..فکرشم ک میکنم فقط میگم یا امام حسین 

ممنون عزیزم ..من بخاطر مشکلی ک داشتم ببین زجر دنیارو کشیدم ..ینی فک کنم اون دنیارو ب چشم دیدم ..چ بل ...

بنده خدا چ سخت ... خدا سلامتی بده 

پروسه زایمان سخت هست اینا هم پیش میاد هیچی دیگه