آقا واقعا برام سوال شده یه پسره اومد تو واگن زنانه همه صداشون دراومد ولی این همه زن تو واگن مردونه مردا حق اینکه شاکی باشن ندارن نوبر والا تو اتوبوس هم همینه
اون واگن مختلط من ببینم خلوته میرم وایمیستم یه جا کناراون خانومم خودش باید میفهمیده وقتی کلی مرد داخ ...
گفتیم چند تا مرد دیگم گفتن والا میخواست بخورتمون هوچی بازی دراورد کلا روسریشم انداخته بود اصلا وضعی بود بعدم واگن مختلط چهدصیغه ای دیگه مگه کالیفرنیا واگن یا مردونه یه زنونع
آقای محترم تو مترو واگن مختص خانمها داریم ولی واگن مختص فقط اقایون نداریم ،در اصل اگر آقایی وارد واگن خانمها شود خلاف قانون عمل کرده ولی بالعکس وجود ندارد ،اگه اعتراضی هم میخواهی بکنی قبلش یه تحقیقی هم انجام بده .
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره