2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین خیلیییییی خیلییی با درک خیلیی درطول روز هرچی ازش بخوابم تاحد توانش انجا میده ولی صبونه صب هیچوق ...

ببخود حساسه بچت کوچکه باید کمک کنه خودش بخوره... عجب

....براش،بچین برو بخواب الان میخوابیدی ب جا اومدن اینجا

.. نیم ساعتم نیم ساعته البته منم این دوران داشتم سخته ولی خیلی زود میگذره 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
نمیکنه صبونه چی بشه ک تنها بخوره اونم هی میگه ی صبونه ندادی در طول روز درک میکنه از روز اول ازدواجمو ...

بچه نه ماهه باید تخت بخابه ببین مشکلش از چیه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
ببین خیلیییییی خیلییی با درک خیلیی درطول روز هرچی ازش بخوابم تاحد توانش انجا میده ولی صبونه صب هیچوق ...

خوب خدا روشکر در طول روز کمک حالت هست دیگه بعضی ها روی یه چیزایی حساسند و بهش عادت کردن دست خودشون نیست نمیگم حق باهاش هست ولی تو هم حق داری مادر شب بیداری داره پدر میخوابه . 

تو خوبی من پسرم آنقدر شیطون می‌ره تلویزیون میکوبه کابینت می‌ریزه همه چی از بالای مبل میندازه پشت مبل اجاق گاز غذا بذارم خاموش می‌کنه از مبل می‌ره بالا می‌افته گریه می‌کنه از صبح تا شب اسباب بازی جمع میکنم باز می‌ریزه همش هشت ماه از پسرتون بزرگ تره دهنمو آسفالت کرده هرجا هم میریم میگه پاشو بریم خونه مون جیغ داد هوار گریه دستمو میگیره پاشو بریم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

حقداری واقعا سخته خب شبا شوهرت رو بیدار کن یکی دوساعت هم بده اون نگهداره اینطوری شاید خواب صبحانت رو درک کنه یکی دوشب محض امتحان بیدارش کن ولی جدی پیگیر باش چرا بچه نمیخووبه 

اصلا این نیست منکه دارم عشق میکنم باهاشون

ببین بخوای ایده آل گرا باشی و همه چیز رو در سطح عالی نگهداری بچه آوردن و زیاد کردنش خودآزاریه اگر نه حالا مثلا یه روزی خونه نامرتب باشه یا مشق بچه بجای صبح تو ساعت دیگه ای باشه یا شوهرش درک داشته باشه صبحانه رو خودش بخوره این و تو چند تا بیار مشکل ایجاد نمیکنه .

نمیکنه صبونه چی بشه ک تنها بخوره اونم هی میگه ی صبونه ندادی در طول روز درک میکنه از روز اول ازدواجمو ...

منم یه کلاس اولی یه سه ساله دارم

صبح ساعت۶صبحانه درست میکنم براشون

پسرم مدرسه نداره هم برای نماز بیدار میشم و یه چای به همسرم میدم

میگه نمیخواد ولی من میدم بهش چای نبات

خب شما باید تا کوچولوت خوابید بخوابی

شبها

صبحا هم همه رفتن بخوابی باز

گوشی اینارو کنار بذاری من پسر  اولم یه سالش شد گوشیم کنار گذاشتم تا یکسال از گوشیایی که فقط تماس میشد گرفت استفاده کردم

تا نرم توی مجازی بچرخم بتونم بخوابم 

انقدرم خوب شد برام

ببین بخوای ایده آل گرا باشی و همه چیز رو در سطح عالی نگهداری بچه آوردن و زیاد کردنش خودآزاریه اگر نه ...

اره دقیقا

به خود اون ادم بستگی داره

بچه داری باید بیخیال باشی تا ابد اونجور نمیمونه بزرگ میشن 

بهتر میشه همه چیز

ادم فکر میکنه اینا تا ابد کوچولوعن

اره دقیقابه خود اون ادم بستگی دارهبچه داری باید بیخیال باشی تا ابد اونجور نمیمونه بزرگ میشن بهتر میش ...

کلا باید ظرفیتت بالا باشه. آره به خود اون آدم هم بستگی داره. خواهر منم یکی یکساله یکی کلاس شش داره خودش هم شاغله.  ایده آل گرایی فقط در زمینه درس بچه بزرگش و خوراک بچه کوچیکه س. مابقی رو سطح متوسط یا حتی متوسط رو به پایین  نگهداشته .