2777
2789
عنوان

روز تعطیلی چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 49 پست
منم باید آماده شم برم مثل شما دس صورت و بشورم..😂

ب سلامت😂

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

ای عزیزم تراس نامرتبهیخچال نامرتبهجارو باید بکشیمسرویس رو بشورم🥲🥲🥲🥲

اووه خواستی بگو بیام کمک پس😂😂🤦‍♀️

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۴روز هر روز ساعت ۶/۵پاشدم فقط با این امید که امروز میخوابم،امروز۶و۲۵دقیقه بیدارشد هر کار کردم خوابم ...

اییی واای سعیتو بکن 

من دوباره برم سعیمو کنم وگر ن اگ نخوابم کله روزو باید چرت بزنم🚶‍♀️

شوهرم باید ساعت ۶ میرفت سرکار  خواب موندیم.  اونم الان خوابیده کلا نرفت سرکار،  میترسم به خاطر این بی خیالیاش اخراجش کنن 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
😘😘😘😍

بوسش کنننن لپاشوو تصورش کردم عزیزم خدا حفظش کنههه💓💓😘

شوهرم باید ساعت ۶ میرفت سرکار خواب موندیم. اونم الان خوابیده کلا نرفت سرکار، میترسم به خاطر این ب ...

ایشاالله ک نمیکنن بگی بخواب پس😂

ایشاالله ک نمیکنن بگی بخواب پس😂

انشالله،  دیگ از فکر خوابم نمیبره 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
وای دلت میاد گناه داره خداشاهده تا الان یه بار هم فکر نکردم که بذارم سالمندان بیچاره گناه داره درسته ...

چقدر خوبید شما 😍