2777
2789
عنوان

من عجیبم

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 22 پست
بله من سعی میکنم عروسی هم‌نرم. دیگه درجه اول ها رو میرم. همونم آخرین‌میز یک گوشه باشم و دیده نشم. شه ...

خخخخ دقیقا ....ما اینجا غریبه بودم ینی دوست و فامیل نداشتیم حالا ی فامیل از شانس کار شوهرش اینجا افتاده مدتی هست اومدن .بعد هی زنگ میزنن ک بیا و فلان ..بخدا احساس میکنم ب حریم خصوصیم تعرض شده ..انقد عصبیم ..دور از جون شما .تور خدا بگو این اگ مریضی نیست پ چیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خخخخ دقیقا ....ما اینجا غریبه بودم ینی دوست و فامیل نداشتیم حالا ی فامیل از شانس کار شوهرش اینجا افت ...

نمیدونم واقعا مریضیم؟؟خوب تنهایی حال میکنیم دیگه. چی بگم. کاش بقیه درک کنن

نمیدونم واقعا مریضیم؟؟خوب تنهایی حال میکنیم دیگه. چی بگم. کاش بقیه درک کنن

نمیدونم ..من خیلی تحقیق کردم بخدا ..آخرش ب این نتیجه رسیدم ک آدمای بسیار درون گرایی هستیم و افکار و رفتار شخص درون‌گرا رو داریم ..مثلا آدمایی هستن ک خودشون از پس کاراشون برمیان و اصلا نیاز ب کسی ندارن و اینکه هیچکس از مشکلات یا کاراشون باخبر نمیشه ..و خیلی چیزای دیگه ک اول صبحی حال گفتنشون نیست ..من جایی ک فقط میتونم خنگول بازی درارم و بگم بخندم اینجاس

نمیدونم ..من خیلی تحقیق کردم بخدا ..آخرش ب این نتیجه رسیدم ک آدمای بسیار درون گرایی هستیم و افکار و ...

بله منم همینجا خودم و خالی میکنم به قولی جینگولک بازی  

اره منم انشالله ک هرجا هستی همیشه خوشو خرم در کنار همسر جانتون باشید یکی هم پیدا شه مارو درک کنه ...

فدات گلم ممنون همچنین. با آرزوی خوشبختی و سلامتی برای شما .😍