2777
2789
عنوان

عکس خودمو رفیقمو میزارم

823 بازدید | 47 پست

همون اول میزارم تا بیاد یکم طول میکشه تا اونموقع راجب این قضیه راهنمایی کنید👇👇

بچه ها ببینید من بنظرم قیافه بهتری دارم نسبت به رفیقم،اندامهای زنانمم بهتر از مال اونه اما اون قدش خیلی بلندتره نسبت به من(اون ۱۷۲ و من ۱۶۳) وقتی باهم میریم بیرون عجیب اعتماد بنفسمو میگیره اصلا انگار کنار آنجلینا دارم راه میرم یه همچین حسی میگیرم...چیکار کنم این قضیه برام مهم نباشه؟اینقد جدی شده برام که قرارو می‌پیچونم حالا بگید از لحاظ قیافه کدوم بهتره؟پیرهن صورتیه منم و هردو حدود ۱۹،۲۰ سال هستیم

کلا این قضیه رو مخمه پسرعمم  هم خیلی میاد می‌چسبه بهم کنارم وایمیسه اونم ۱۸۷ قدشه اصلا احساس میکنم وجود ندارم....اگه عکسا زیاد طول کشید برید لایکتون میکنم

بز

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نکن و ریپ نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم ۱۶۰ ام.با قد خانم ۱۷۸ هم همش میگشتم ی بازه ایمشکل اعتماد ب نفس داری.

میبینی وقتی ینفر داره باهاتون حرف میزنه بیشتر به اون نگاه میکنه حین حرف زدن 

کلافم کرده این موضوع