2777
2789

من رفتم طب سنتی دارو داد

همون روز پاشدم به خونه تمیز کردن

البته هرروزی نمیخوردم بی انرژی میشدم ولی بازم خییییلی خوب بود

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بارداربودم انرژیم ازحالا بیشتربود

میگن کسایی که انرژیشون بیشتر میشه پسر دارن 

واسه من که درست بود انرژیم کم شد دختر بود

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
میگن کسایی که انرژیشون بیشتر میشه پسر دارن واسه من که درست بود انرژیم کم شد دختر بود

من سر دختر اولیم انقد زبر و زرنگ.بودم ک 

الان شدم کوالا خسته حرفم ب زور میزنم

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
من رفتم طب سنتی دارو دادهمون روز پاشدم به خونه تمیز کردنالبته هرروزی نمیخوردم بی انرژی میشدم ولی باز ...

چی بود داروش کجا بود😭

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
میگن کسایی که انرژیشون بیشتر میشه پسر دارن واسه من که درست بود انرژیم کم شد دختر بود

نمیدونم شاید ولی من خیلی شنیدم علایم اصلا به جنسیت ربط نداره

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
من سر دختر اولیم انقد زبر و زرنگ.بودم ک الان شدم کوالا خسته حرفم ب زور میزنم

من تیرویید و کبد چرب داشتم احتمالا از همینا بوده برامن

البته چکاپ بارداری تیرویید و نشون نداد بعده ها فهمیدم

اثولا بی انرژی بودن از کبدو تیروییده

من تیرویید و کبد چرب داشتم احتمالا از همینا بوده برامنالبته چکاپ بارداری تیرویید و نشون نداد بعده ها ...

اصولا😂😂

چی بود داروش کجا بود😭

نمیشه بگم شاید برای شما بد باشه

دکتر طب سنتی برو

نمیدونم شاید ولی من خیلی شنیدم علایم اصلا به جنسیت ربط نداره

چرا داره

مادربزرگ من نگاه زن باردار میکنه جنسیتو دقیق میگه

حتی وقت زایمانو میگه 

واسه من که سر هرسه تا درست بود

چرا دارهمادربزرگ من نگاه زن باردار میکنه جنسیتو دقیق میگهحتی وقت زایمانو میگه واسه من که سر هرسه تا ...

خب واسه شمادرست بوده الان استارترهمین تاپیک گفت بااینکه دخترداشته بازم زرنگ بوده مثلا میگن حالت تهوع صبحگاهی دختره ولی من داشتم بچم پسر بود یا ویار ترشی

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙