2777
2789
عنوان

میخام قهر کنم برم خونه بابام بنظرتون تصمیم درستیه

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 77 پست
گذشته های مجردی ش شبیه خیلی هاست الان خیلی از پسرها همه غلتی می کنند این هیچی مربوط به گذشته است . ا ...

اره من واسه جاریم میگفتم چرا این همه تو زندگی من دخالت میکنه رسما میگه من با شوهرت رابطه دارم چرا شوهرم یکبار به زنداداشش تذکر نداد و اینکه خونه ما مستاجریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جداشم ازش من خیلی ادم ترسویی ام

ترسویی که این رفتارها رو باهات کرده😑

قبل از هر چیزی خودتون رو به عنوان یک انسان قبول داشته باشید و از ساده ترین حق هاتون نگذرید.

یعنی چی سه چهار ماه گوشی رو ازت میگرفته اصلا حق همچین کاری رو نداشته

یعنی چی اجازه نمیده برم خونه مادرم😐

چطور از ساده ترین حق هاتون میگذرید

خونواده ات چه جور تو رو به همچین آدمی شوهر دادن !! یعنی اینقد از دستت سیر بودن ؟! فقط می خواستن از سر خودشون بازت کنن ؟!! می بایست تا اینو می گفت جاریت فورا یه کشیده می زدی تو گوشش تا برق از سرش بپره زنیکه ی هرزه

ترسویی که این رفتارها رو باهات کرده😑قبل از هر چیزی خودتون رو به عنوان یک انسان قبول داشته باشید و ا ...

اخه میدونی همش با  حرف خانواده با این  منظور  مرده درست میشه گذشت... بعد چندسال که گذشت شوهرم اول اعتماد به نفسمو گرفت افسرده ام کرد شاید باورت نشه انقدر که بهم میگفت تو نمیتونی حرف بزنی من رو در رو نمیتونم با کسی ارتباط بگیرم

من معمولا نظر نمیدم ولی الان خواستم بت بگم 

اگر ایندتو دوست داری خودتو نجات بده دو روز دیگه ک بچه دار شدی شوهرت توام مث خودش معتاد کرد مادرشوهرت دیگه شوهرتون قبول نکرد بیرون کرد هرچی داریدو ندارید فروختید آواره شدید میفهمی چ اشتباهي کردی ک زودتر طلاق نگرفتی

الان طلاقت بگیر چندسال بعد با ی آدم خوب پولدار ازدواج کن زندگیتو بساز خراب نکن 

برو دادگاه الکی نگو پول وکیل مگه خودت لالی بجا وکیل بشین حرف بزن دادگاهم مهریتو قسطی میکنه ته تهش ۵۰۰تومن برا شکایت میخوای

اخه میدونی همش با حرف خانواده با این منظور مرده درست میشه گذشت... بعد چندسال که گذشت شوهرم اول اع ...

از حالا افسردگی گرفتی به خاطر کارای این ..... ده بیست سال دیگه باید بستری ت کنن تيمارستان! دور از جونت !!