2777
2789
عنوان

دختردایم با سه نفره من حق دارم نگران باشم برای ایندم

| مشاهده متن کامل بحث + 3606 بازدید | 176 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از طرفی بهم نزدیکههمش رفت و امد داریمخونه پدر بزرگم میان و میرن

سعی کن ازعاقبت کترس بترسونیش ،خواهرت بوده تا الان ،بفهنون بهش ماه پشت ابر نمیمونه ،وبالخره رسوامیشه وبجه هاش‌ دیگه مادرصداش نمیکنن 

سعی کن ازعاقبت کترس بترسونیش ،خواهرت بوده تا الان ،بفهنون بهش ماه پشت ابر نمیمونه ،وبالخره رسوامیشه ...

میدونی چیه خواهر

ادمی که خوابه میشه بیدار کرد

ولی اونی که خودش زده ب خواب

نه

میدونی چیه خواهرادمی که خوابه میشه بیدار کردولی اونی که خودش زده ب خوابنه

متاسفانه درسته 

شمام تاحدی نصیحتش کن اگه گوش نگرفت چهرت دلخور نشون بده ،اون خرابه شما کا خراب نیستی حتی بهش بگو دیگه اون فلانی سابق نیستی عوض شدی بذار بفهمه بخاطر کاراش باهاش رفتارت بد شده ،اینقد بروش نیاوردی بهت میگا تازگیا باهام سرد شدددی 😶

متاسفانه درسته شمام تاحدی نصیحتش کن اگه گوش نگرفت چهرت دلخور نشون بده ،اون خرابه شما کا خراب نیستی ح ...

یکی از کاربرا حرف خوبی زد بهم

اگه لو بره بعدش ممکنه حتی گردن منم بیوفته کاراش

اگه خودم کنار بشم و کم کم قطع ارتباط کنم.

تلاشام میکنم بازم میگم راهش غلطه

دیگ هر چی خودش میدونه

چیزی که از جریان شما فهمیدم اینه که این خانم دنبال یه همکار مثل خودشه یعنی میخواد شما هم مثل اون بشی و متاسفانه بعید نیست یه روز خود شما هم به این بلا گرفتار بشی. خیلی از افراد فاسد بعد از مدتی دنبال روابط گروهی میرن، یا بودن یک نفر مثل خودش بهش احساس امنیت و خوب میده مثل معتاد به مواد مخدر که از همراهی معتادهای دیگه خوشحال میشه، خیلی از معتادها همراه چند نفر میکشن تنهایی براشون آزار دهنده هست. این خانم داره با تعریف این چیزها و رنگ و لعاب دادن شما رو از راه به در میکنه مواظب خودت باش

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

عزیزم اگه شوهری که میکنی با شناخت باشه و بعد شناخت فهمیدی ادمه و عاقل دیگه نگرانی نداره . همه مردا که خائن نیستن اینم به همه مردا چشم نداره گرچه کارااااششش خیلی بده 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
بیشتر ببینید
اخه‌خونه ما هم میاننمیشه ب مامانم بگم نذا ه بیادمامانم این رازاشو نمیدونهاز طرفی بهم نزدیکههمش رفت و ...

درسته تا حالا بهت بدی نکرده ولی کسی که تو خیانتش هم با بودن با یک نفر قانع نشده بشدت غیرقابل اعتماد وخطرناکه  تو این دوره زمونه آدم باید شوهرشو دودستی بچسبه الان که احساس بدی داری مطمئن باش یک نشونس تا به خودت بیای و از کسایی که ممکنه زندگیتو نابود کنن فاصله بگیری  نزار بعدا پشیمون بشی