2777
2789
عنوان

لحاف تشک خونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 79 پست
میگه چندتا دستمال توالت رو بذار رو خم، لوله من، بعد بذار لای پاتالبته اکه با پارچه نخی تمیز باشه خیل ...

راست میگیدا سالم تر هم میشه

دعا کن آرامشمو به دست بیارم:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خجالت نمی کشی عوضی تک به من میگی وقتی حواب نی کیرید شروع میکنید به ننه من غریبم بازی اولا که تو ننه پن غریبم بازی در آوردی گفتی ازت نمی گذرم بعدم من اگر به قول تو بعد ننه من بعد جواب گرعتن ننه من غریبم بازی در آوردم جنابعالی که خودت قبل جواب گرفتن از ترس حواب گرفتن به خاطر اینکه خودت می دونی چه جرت وپرت گفتی تاپیکت را قفل میکنی که کسی جوابت را نتونه بده هان.

احمقم خودنی وهفت جدوابادت توهم شاس مس زنی خودت جوابت را میدی بعدچرت وپرت میگی اگر از نظرت مومنی چرا میگی خدانشناس اگرم از نظ ت خدانشناس چرا میگی مومن هان چرا چرت وپرت میگیاگر راست میگی به جای قفل گرون تاپیکت بازش کن جوابت را بگیر نه اینکه از ترس ببندید که جوابت راندم که هرکی دید ضایع نشی.

خجالت نمی کشی عوضی تک به من میگی وقتی حواب نی کیرید شروع میکنید به ننه من غریبم بازی اولا که تو ننه ...

میشه خفه شی؟😂 دقیقا از چیت بترسم دوزاری؟

از چپر چلاغ تایپ کردنت؟ از جوابای بی ربطت؟

درموردت تاپیک زدم برو اونجا خودتو پاره کن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15360331/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%DA%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D9%86-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%B1-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%D8%B9%DA%A9%D8%B3?postId=368417903

دعا کن آرامشمو به دست بیارم:)

من با اینکه معمولا دو سه روز اول خون ریزیم زیاده ولی واقعا تشکمو خراب نکردم هیچوقت 

ببین ازون نوار بهداشتی بزرگا باید بخری و بزاری رو شورتت و ی شرت دیگه هم بپوشی روش تکون نمیخوره و هیچ جا کثیف نمیشه 

ولی دستمال کاغذی خیلی ضرر داره عزیزم

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

بیشتر ببینید

مگه چقد خونریزی دارید🗿

من نوار شب هم نمیذارم ، از همون نوار معمولی هم پس نمیده ، به ندرت اگه خوب نذاشته باشم یه کوچولو شلوارم لک میشه 

البته سالای اول که خونریزیم یه مقدار زیاد میشد این کارو میکردم ، بچه هم بودم کسی بهم نگفته بود

دخترِ آذربایجان✨ یه ENTJ شدیدا مقتدر ، مستبد و مستقل🗿 معمولا صبور ، خیلی صبور و منطقی💯 حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم🤝 شاعر و تا حدی نویسنده🌝 کنکوریِ بسیار سخت کوش🎓 تا خرتناق در منجلاب سیاست🚬 معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚 

بیشتر ببینید