2777
2789
بیچاره استراحتش و اومده بود خونه .یه حرف از دیشب واقعا تو دلم بود گفتم چرا بابات بهم گفته فلان حرف و ...

وقتی درمورد خانواده ش حساسه زیاد پیشش نگو چون حساس تر میشه و بعد ی مدت اگه حق باتوهم باشه دیگه اهمیتی نمیده چون حرفابراش تکراری میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خداروشکر من فعلا در حال جنگیدنم تا بتونم به اون درجه برسم

باجنگیدن نمیرسیا اول خودتو بعداونو خسته میکنی

ی کاری نکن وقتی بااون همه سختی کار میادخونه توخونه هم اعصابش خوردتر بشه

وقتی درمورد خانواده ش حساسه زیاد پیشش نگو چون حساس تر میشه و بعد ی مدت اگه حق باتوهم باشه دیگه اهمیت ...

آره بخدا خسته شدم جفتمون هم سنمون پایینه .بقران من همش صبرم زیاده میگم بزار من بزرگی کنم سکوت کنم فقط 

باجنگیدن نمیرسیا اول خودتو بعداونو خسته میکنیی کاری نکن وقتی بااون همه سختی کار میادخونه توخونه هم ا ...

🥲🥲بخدا منم سخته برام از تهران پاشدم اومدم سنندج تنهایی فلان اعصابم نمی‌کشه همش حرف زور و پنهان کاری 

خودتون فرهنگی هستیدما ۲۱ سال چیزی ندیدیم. فقط روز معلم

ن ولی خب طبق اخبار میگم ک مبلغ ۱۰-۱۱تومن مصوب کردن برای مناسبت ها مثل بازگشایی مدارس ماه رمضان اعیاد فطر و قربان و ... ب کارکنان دولت میدن(یعنی تقریبا برا هر مناسبت یک الی یک و خورده ای)

ن ولی خب طبق اخبار میگم ک مبلغ ۱۰-۱۱تومن مصوب کردن برای مناسبت ها مثل بازگشایی مدارس ماه رمضان اعیاد ...

ان شاءالله با بقیه مصوبه ها میاد ما صبرمون زیاده .

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت

◾️بخشنامه سازمان اداری و استخدامی؛

ضوابط اجرایی نحوه اعطای مزایای جانبی به کارکنان دستگاه‌های اجرایی (پرداخت‌های مناسبتی):

🔻طبق  این بخشنامه  باید به مناسبت روز پدر مبلغ ۱ میلیون تومان به حساب #کارکنان_دولت و #نیروهای_مسلح واریز گردد.

پ ن : افسوس فقط وعده و وعید های توخالی  ......

📝اخبار معیشتی و خدماتی

🇮🇷@yeksansazi

ن عزیز واریز شد.همسر منم نیروانظامیه

پس چرا نذاشتن تو کانال من اعتماد کردم به کاناله😂 یا خدا جنگ آغاز شد به مننننن نگفتههه خخخ .آخه بقیه خانم ها میگن نشده چطوره خوشبحالتون

نمیدونم بخدا من یه کانال یه خانم معرفی کرد رفتم برا انتظامی هیچ ننوشته بود اما خانمه الان نوشته بود ...

عزیزم بستگی داره اونایی ک عملیاتی هستن همچیشون بیشتر

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد