2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشاالله ازهمه طرف هواتونو دارن....

والا چه هوایی خواهر من شما میتونی با ماهی ۱۳ تومن مستاجر و بدون ماشین زندگی کنی ما داریم زیر فشار به میشیم در صورتی که شوهرامون وقت و ناوقت جونشون  کف دستشونه 

والا چه هوایی خواهر من شما میتونی با ماهی ۱۳ تومن مستاجر و بدون ماشین زندگی کنی ما داریم زیر فشار به ...

من همکلاسیام داریم نظامی واقعا وضع مالیشون عالیه از همه جاهم دارن پورسانت بهشون میدن نمیدونم سفر رایگان و هتل رایگان و فلان 

شمام اینجوری گفتید من اینو گفتم

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
بقیه ارگان ها هم معمولا میدن

والا به ما نه روز زن دادن نه روز مرد 

فقط ترکیدن 500 تومن پول آجیل شب یلدا دادن😒 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید
من همکلاسیام داریم نظامی واقعا وضع مالیشون عالیه از همه جاهم دارن پورسانت بهشون میدن نمیدونم سفر رای ...

بخدا منم به این نیست ازدواج کردم اما بقران با این وضعیت واقعا ۱۳ ۱۴ تومن خیلی سخته برای مستاجر و بدون ماشینی و همشون رایگان نیست هزینه داره اما مثلا کم .اونم ۴ سال یبار یه مسافرت بری مطمین باش کسی که اینجوری حتما یه پشتوانه داشته از اول