2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی. رفتارشون بده عقیده‌ای هستنشما به همسرت بگو حرف منو گوش کن کوک نشو پر نشو پولاتو بده من باهم جم ...

بهش گفتم تلاش کرده که خودش جمع کنه و به پدر مادرش نده اونا دعوا راه انداختن همه جا ابروشو بردن پسرم کار می‌کنه به پدر مادر پیرش خرج نمیکنه قمار می‌کنه نمی‌دونم چیکارشون می‌کنه خواهرخانش دعوا راه انداختن باز مجبور شد که بهشون بده 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
پدر مادرش پیرن میگن باید با ما زندگی کنی کارهامونو انجام بدی بدون عروسی و جهاز و طلا هیچی بیا زندگیت ...

توکلت به خدا باشه باهاش صحبت کن با همسرت بگو باهاشون زندگی میکنم کارارو انجام میدم به شرطی که دخالت نکنن

پول کمکتون کن به شرطی که اول خرجی من تکمیل باشه

هرچی نمیخری ولی طلا بخر 

طلا هم نمیخری پول پس انداز داشته باش یا به خودم بده پس انداز و تو حسابم داشته باشم 

به نظرم حالا که باهاشون زندگی میکنی جهاز نخر کهنه میشه خراب میشه بذار خونت جدا شد کامل وسایلاتو عوض کن یا جدید بخر 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

خیلی بین نوه هاش و پسراش فرق میزاره اصلاهمسرم و پسرمو تحویل نمیگیرن

شما احتیاج داری به تحویل گرفتن پسرت از جانب اینا؟

اونقدر پسرتو ببر بالا از همه لحاظ بهش ارزش بده خود به خود اوناهم میوفته دنبالش

خب حتما از یه موضوعی سوختن که اینجور. رفتار میکنند

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

بهش گفتم تلاش کرده که خودش جمع کنه و به پدر مادرش نده اونا دعوا راه انداختن همه جا ابروشو بردن پسرم ...

خب بهشون نگه بهتون نمیدیم سیاست داشته باش همسرتو با مهربونیت یاد بده بگو بهشون بگه اوضاع کارم ریخته بهم 

حقوقم کم شده نصف شده هزار تا بهونه ،

جوری که می‌خوام بدم ولی نمیتونم وضع مالیم ضعیفه 

توکلت به خدا باشه باهاش صحبت کن با همسرت بگو باهاشون زندگی میکنم کارارو انجام میدم به شرطی که دخالت ...

باشه مرسی عزیزم بابت راهنماییت خیلی دلم پر بود دیگه یهویی خواستم به یکی بگم اینطوری آروم شدم یه 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
خب بهشون نگه بهتون نمیدیم سیاست داشته باش همسرتو با مهربونیت یاد بده بگو بهشون بگه اوضاع کارم ریخته ...

بهش گفتم اینطوری ولی هنوز هم کار خاصی انجام نداده

بهش گفتم اینطوری ولی هنوز هم کار خاصی انجام نداده

انشالله حل میشه قربونت برم

زندگی سختی داره به جاهای خوبشون می‌رسی صبوووووری کن توکل کن