2777
2789
دلم نمیخواد بهش پیام بدم و ازش سرد شدم به نظرت چه دلیلی داره

اشتباهه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

دلم نمیخواد بهش پیام بدم و ازش سرد شدم به نظرت چه دلیلی داره

تو دلگرمش کن تو محبت کن تو جذبش کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباهه

چی اشتباه میشه توضیح بدی 

خیلی سردرگمم از خودم و زندگیم و آینده م هر چی حس می‌کنی بهم بگو 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
چی اشتباه میشه توضیح بدی خیلی سردرگمم از خودم و زندگیم و آینده م هر چی حس می‌کنی بهم بگو

شما خودت محکم نیستی ثبات نداری سرد شد سرد میشی اخلاقش تغییر کرد تغییر می‌کنی

وابسته ای

زود رنجی

تو دلگرمش کن تو محبت کن تو جذبش کن

چرا همش من سعی کنم که جذب بشه دلگرم بشه خودش تلاش چندانی نمیکنه همه همینو بهم میگن ولی تا کی آخه 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
شما خودت محکم نیستی ثبات نداری سرد شد سرد میشی اخلاقش تغییر کرد تغییر می‌کنیوابسته ایزود رنجی

آره همینطور وقتی سرد میشه چیکار کنم نمیشه که هی پیام بدم 

به نظرت اون وابسته نیست 

خانواده ش خیلی اذیتم می‌کنه همه ی فامیلشون تا میتونند خسته شدم دیگه نمی‌کشم خودش هم خسته شده از این وضع 

آره همینطور وقتی سرد میشه چیکار کنم نمیشه که هی پیام بدم به نظرت اون وابسته نیست خانواده ش خیلی اذیت ...

هنوز اول زندگیتو تو بهر حرفایی فامیل رفتین؟ خاله زنک نباش همه ک فامیل شوهراشون خوب نیست 

شوهرتم دخالت نده حرفایی خوب بزن نذار فکرش واسه این بحثها مختل بشه

404 دانشگاه میرم؟کنکور تجربی چه رشته ای قبول میشم؟

اینجوری پیش بری نه

هنوز اول زندگیتو تو بهر حرفایی فامیل رفتین؟ خاله زنک نباش همه ک فامیل شوهراشون خوب نیست شوهرتم دخالت ...

عزیزم از زندگی من خبر ندارید حرفای فامیل نیست این فامیل وسط زندگی منه خانواده ش نمی‌ذاره ما همو ببینم نمیذارن که بهم پول بده نه برام طلا گرفتن هر روز یه داستان جدید درست میکنند تا دعوا کنیم با هم هر روز برام یه دعای جدید میگرن اصلأ کلا گیجم الان بعضی وقتا می‌خواستیم بریم بیرون ده دقیقه بیشتر نشد هی زنگ زدن که نمیخواد زیاد باشین بیرون بیایین بسه حتی تلفنی هم حرف میزنیم بهش میگه بسه بیا چقدر حرف میزنی روزهای اول نامزدم دعوا راه انداخت باهاشون ولی کل خانواده ش و خواهراش باهاش دعوا کردن قهر کردن الان اون هم خسته شده هم من 

ببخشید سوال پرسیده بودم انگار ندیدینگفتم بنظرتون من با اون پسره i . وارد رابطه میشم؟پسره خوبیه؟؟.

نه