2777
2789
عنوان

از جمله تاپیک های سرکاری 🚶‍♀️

477 بازدید | 57 پست

(دارن به زور شوهرم میدن😭💔)

هنوزم هستش این تاپیک و نترکیده

ای کاربرای ساده..

شما چه تاپیکی رو میشناسین که همینقدر واضح سرکاری بوده اما کسی نفهمیده؟

جدی نگیرید اینجارو !

یه کاربر بود یسال تمام عکس از خودش میزاشت چه هیکل ورزشکاری چقدم از خودش تعریف میکرد بعد یسال لودرفت عکس یه خواننده بود میزاشت انقد خنگ بودیم خاک برسرمون😂

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه کاربر بود یسال تمام عکس از خودش میزاشت چه هیکل ورزشکاری چقدم از خودش تعریف میکرد بعد یسال لودرفت ...

نارنگی فراموش نمیشه😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

بیشتر ببینید
یه کاربر بود یسال تمام عکس از خودش میزاشت چه هیکل ورزشکاری چقدم از خودش تعریف میکرد بعد یسال لودرفت ...

اگه این تاپیکی که گفتم رو ببینی داستانش کاملا داره داد میزنه من دروغم؛ اینکه کاربرا باور کردن جالب بود برام😂

نارنگی فراموش نمیشه😂

اره شکست بدی خوردیم 🤦

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
بیشتر ببینید
اگه این تاپیکی که گفتم رو ببینی داستانش کاملا داره داد میزنه من دروغم؛ اینکه کاربرا باور کردن جالب ب ...

اره یسریا باور میکنن فکر میکنیم همه عین خودمونه روراستن

بیشتر ببینید
جریان اون چی بوده؟

یه کاربر بود به اسم tangerine چند وقت همه رو با عکسای فیک سرکار گذاشت

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

بیشتر ببینید

پارسال یه نفر مچ یه کاربری رو گرفت. 

خانم تو هر تاپیک می گفت ما بنز داریم ولی یه بار حواسش نبود عکس گذاشت و همه فهمیدند که پژو پارس داره

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
جریان اون چی بوده؟

یسال تموم شاید بیشتر یه کاربر بود همیشهههههه تو تاپیک عکس ها بود عکس خودشو میزاشت نگو عکس یه خواننده ست من تابحال اون خواننده رو ندیده بودم بااینکه زیاد تو نت و اینستا میچرخم چه هیکل ورزشکاری چه صورت قشنگی😂😂😂😂 بعد لو رفت که فیکه

بیشتر ببینید
پارسال یه نفر مچ یه کاربری رو گرفت. خانم تو هر تاپیک می گفت ما بنز داریم ولی یه بار حواسش نبود عکس گ ...

وای😂😂😂آخه چرا این همه پز الکی مگه پشت این گوشی نیست کی کیو می‌شناسه خدایا چقدر عقده این

بیشتر ببینید