2777
2789
عنوان

ختم صلوات هدیه ب مولود کعبه حضرت علی(ع)😍⁦❤️⁩🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 491 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰۰۰ تا صلوات به نیت امام علی ع امیرالمومنین ع 

خانم های مهربونم لطفا لطفااا به نیت حاجت رواییم یکی یه صلوات بفرستید...

انشالله هرکسی واسم دعا کرد خداصدبرابرشو به دل مهربونتون برگردونه..

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

سلام ۵۰۰ تا میفرستم 

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
بیشتر ببینید
@fatemehzahra81 @khatereh277

سلام عزیزدلم 

ممنون از تگت 

۵۰ صلوات میفرستم

حاجت روا و عاقبت بخیر باشی دوست خوبم💖

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

بیشتر ببینید
@maryamm_goli

عه صد تا منم دستتون درد نکنه✨🌈🥰

میشه یه صلوات یا دعاکنی رضام برگرده؟ازدواج کنیم وخوشبخت شیم💔😭 ؟ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403

بیشتر ببینید
قبول باشه گلم 💖ان شاءالله حاجت روا بشی بحق امام علی علیه السلام 🌹امضات:اللهم صل علی محمد و آل محمد ...

ممنونم ازت ک‌ب خاطر امضام صلوات فرستادی منم برای ت ۱۵ تا صلوات فرستادم

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂