2777
2789
عنوان

پول نزول مذهبی ها سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تو این دنیا شایدم ثروت هنگفت گیرش بیاد ولی عاقبت اخرویش فقط جهنمه

وسوسه میشه آدم ماهانه ۱۰ درصد سود میده خودش گفته بوده تو یک روز از همین فروش وام ۱۰۰ملیون درآوردم والا فوق تخصصش هم نمیتونه این پول دربیاره یک روز این دیگه خوابیده فقط ۱۰۰ تومن عجیبه

زنگ بزنین شماره 096400 بپرسین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید

اگه کسی بود پول نزول بده من هم میخوام کسی دوست نداره این کار رو بکنه من ۸۰ تومن کارم راه میافته،همون خدایی که همه درها رو میبنده تا بنده اش تو گناه بیافته خودش هم باید جواب بنده اش رو بده،کسی داشتید بیشتر نمیخوام ۸۰ تومن چند درصد میگیره ،ممنون میشم 

اگه مقدار تعیین نکنه و با پول شما کار کنه و بگه تو سود و ضررش شریکی مشکل ندارها ولی برای شما هم مقدار تعیین کرده هم فقط سوده که فکر کنم نزوله

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
بله نزولهاصلش اینه توی سود و زیان هردو شریک باشید و اون پول در گردش باشه نه اینجوری خدا خیرتون بده ک ...

یکی از اقوام ما هم پول میگرفت از بقیه و کار میکرد و سودش میداد وقتی ورشکست شد همه اومدن پولشون خواستن اصلااا یک هزاری توی ضرر شریک نشدن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
واسه همین بود ترسیدم مرسی عاقبتش چیه؟وضع خودش خوب شده

باد اورده را باد میبرد

شما حق نداری کسیو بخاطر قد و وزنش مسخره کنی چون خودش توی انتخابش نقشی نداشته ولی اون حق داره شما رو بیشعور خطاب کنه چون کاملا دست خودتونه.

فکر کنم اگر درصد مشخص و ثابتی سود پرداخت بشه میشه نزول، ولی اگر پول برای کار و یا معامله ای استفاده بشه و درصد سود و زیان واقعی باشه و به همون اندازه پرداخت بشه نزول نمیشه، مثلا ممکنه یک ماه فقط ۲ درصد سود بکنه ، یک ماه ۲۰ درصد و یک ماه اصلا ضرر بکنه و این سود و زیان‌ها بصورت دقیق باید حساب بشه و بعد پرداخت بشه و یا از اصل پول در صورت ضرر کم بشه