2777
2789
عنوان

درد زیر شکم و کمر و پاها هفته بیست و سه بارداری😭

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 62 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم خوبی؟دردات کمتر شدن؟الان آخرش ب چه نتیجه رسیدن آبریزش داری یا نه

سلام عزیزدلم

دردام بهتر شد با گرما دادن به کمرم و پاهام

از ترسم نرفتم دکتر بازم دست کاری کنن هیچی بارشون نیست فقط الکی آدمو دردسر میندازن

آب ریزشم اصلا دیگه برام مهم نیس ، حس میکنم تر هستش اما دیگه وقتی میری میگی به دکتر درجا میگه برو بیمارستان دولتی 

دوبار فرستادتم دولتی بستری شدم بخدا هیچی بارشون نیست همه بچه مچه هستن و دانشجو😭

نمیدونم چرا با بیمارستان خصوصی مشکل داره دکترم

بیمارستان خصوصی تمام دکارای با تجربه و درجه یک داره 

جون بیمار براشون ارزش داره 

اصلا خطای پزشکی ندارن

من چندروز پیش تو دولتی آب دور جنینو کم اندازه گرفتن تا صبح با مامانم زار زدیم ای خدا😭😭😭

چون روزی ۵ لیتر آب میخورم هرچیه تو خونه رو تخت خوابیدم یکسره بهتره از دکترا و بیمارستانا

فقط باید دعا کنیم این ۳ ماهم بگذره 

توروخدا تو نمازات منو دعا کن 

عزیزم نگران نباش. انشالله باز نشده، من دهانه رحمم ۲۱ هفته باز شد اصلا درد نداشتم فقط لکه بینی، استرا ...

توکل بخدا فقط دراز کشیده هستم 

لکه بینی داشتی؟

پس نشانه باز شدن دهانه رحم لکه بینیه؟

من لکه ندیدم

فقط گرما میدم و شیرداغ میخورم

از ترسم سمت دکتر نمیرم

اعصاب نداره ارجاع میده بیمارستان

بیمارستانم پدر مریضو درمیاره

آره فقط لکه بینی، آبریزش داری الان؟ دردهات خوب میشن نگران نباش

آهان پس خوبه لکه بینی ندارم

آبریزش والا فقط دستمال میزارم نم میگیره 

دیگه نمیدونم چقدره 

یعنی تو بیمارستان دولتی انقدر عذابم دادن من غلط کنم دیکه به دکتر بگم آب ریزش دارم

بابا هردفعه گفتم فرستادتم بیمارستان دولتی بستری و دست کاری و عذاب روحی روانی دادنم

الان بس نیس خونه خوابیدم کسی دست بهم نمیزنه 

بعد بیمارستان سرشار از عفونته

خونه تمیز و ایزوله هس ایمن تره 

سلام عزیزدلمدردام بهتر شد با گرما دادن به کمرم و پاهاماز ترسم نرفتم دکتر بازم دست کاری کنن هیچی بارش ...

نمیدونی چقد دعات میکنم.منم باردارم خیلی درکت میکنم بخدا.توام دعاکن منو.اره دگ خودتو نده دست معاینه اینا.خدا فقط باید عنایت کنه بهمون اگر بخواد حتما میشه.ان شالله بغلش میگیری بسلامتی

عزیزم😢منم پروژسترون میزدم ولی تا ۳ ماه بعدش قطع کرد دکتر

عزیزم هنوزم آبریزش داری؟ نتیجه تست آمینوشور چی شد؟ منم الان هماتوم دارم استراحت میکنم از طرفی آزمایش غربالگری م ریسک زده خیلی به هم ریخته م، دعا کن برام

نمیدونی چقد دعات میکنم.منم باردارم خیلی درکت میکنم بخدا.توام دعاکن منو.اره دگ خودتو نده دست معاینه ا ...

مرسی مهربونم این روزا بشدت محتاج دعام بخدا دعات خیلی ارزشمنده برام اینکه وقت میزاری و به یادمی دنیا دنیا ارزش داره🥲 حتما دعاتون میکنم اگر قابل باشم

عزیزم هنوزم آبریزش داری؟ نتیجه تست آمینوشور چی شد؟ منم الان هماتوم دارم استراحت میکنم از طرفی آزمایش ...

عزیزم والا اصلا انقدر ازاین بیمارستان به اون بیمارستان شوت شدم همه چی قره قاطی شد 

انقدر عذابم دادن الان اومدم خونه فقط خوابیدم حالت درازکش 

ولی حس نم دارم دیگه نمیدونم از چیه 

هماتوم رو هرروز تیکه تیکه ، نصفِ لیوان شیره انگور اصل بخور دو هفته ای جمع میشه منم هماتوم داشتم

اون ریسک هم جدیدا نمیدونم چیشده همه دچارش شدن

اصلا نترس 

یه بار تو مطب چند نفر خانم وایستاده بودن که عین شما ریسک داشتن و بعدا فهمیده بودن مشکلی ندارن با آمینو سنتز ...میگفتن بخاطر آلودگی هوا و یه سری مواد معلق تو هوا همه آزمایشا ریسک شون بالا میشه جدیدا و  اکثرا جوابا کاذبه

اتفاقا جاری منم همین شد 

تست آمینو سنتز داد جاریم مشخص شد مشکلی نداره 

اصلا نگران نباش نذر و نیاز کن 

خدا خودش کمکت میکنه