2777
2789

بچه هامن اصلا دردی نداشتم تاالان

دیشب معاینه شدم

بعد از اون هر از گاهی این دردا میاد سراغم و خودشم میره

😭گاها حس درد مدفوعم دارم تو شکمم

کسی تجربه ای داره؟ نکنه معاینه بلایی سرم آورده؟😭

چون خیلی عمیق بود معاینش خدایا به بچم رحم کن😭

انرژی منفی ندین سرزنش نکنید و سوال نپرسین شرایطم بده فقط اگر تجربه ای دارین بگین دارم میمیرم😭

میشه بگی چرامعاینه کرد؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مشکل نشتی کیسه آب دارم تست گرفت😭

نگران نباش استراحتت روبیشترکن اگه دردت بیشترشدبه دکترت اطلاع بده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بیشتر ببینید
درد مدفوع معمولا مال يبوست است اگه بارداری برو دکتر خود درمانی نکن ممکنه بعضی چیزا که ما میگیم برای ...

امروز دو بار رفتم شماره ۲ 

یبوست ندارم که😭😭😭

اگر داشتم قبل اینم داشتم همین دردو دیگه

هیچ دردی نداشتم😭😭😭

آزمایش کیسه آب که معاینه نمی‌خواد من نشنیدم کسی رو معاینه کنند تو هفته های پایین بعدم شما به نشتی کیسه آب شک داری بهترین راه سونو گرافی هست آب دور بچه اگه کم بشه میگن بهت دیگه 

ای بابااااا مگه از شرایطی که توش گیر کردم خبر دادی اومدی سرزنش؟؟؟؟؟من خودم دلم میخواد خودمو درد سر ب ...

سرزنش کجا بود؟فقط گفتم اجازه معاینه نباید بدی 

نمی‌دونم کجاس ناراحت کنندس برات حرف من 

ب هر حال میرم از تاپیکت ..امیدوارم روبراه بشی زودتر

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
با دکترت در میون بزار واسه کنترل این دردا معمولا قرص و آمپول می‌نویسن و تا میتونی استراحت داشته باش

حس آبریزشو با دکترم در میون گذاشتم که این شد وعضم😭😭😭

فرستادم بیمارستان برای معاینه

خدا زلیلش کنه 

الان بگم بازم قطعا یه بلای جدید میاره سرم😭😭😭😭

آزمایش کیسه آب که معاینه نمی‌خواد من نشنیدم کسی رو معاینه کنند تو هفته های پایین بعدم شما به نشتی کی ...

اولش رفتم بیماریتان خصوصی بدون معاینه تست گرفت

دکارم قبول نکرد گفت باید عمیق باشه تا جواب تست درست دربیاد

فرستادتم بیمارستان دولتی این شد😭😭😭😭خدایا

من چیکار کنم