سلام دنبال یه آموزشگاه زبان خوب برای دخترم می گردم که حول و حوش میرداماد باشه و هم انگلیسی و هم فرانسه به کودکان اموزش بده و واقعا خوب باشه دختر من انگلیسیش خیلی خوبه و یکی دوبار هم ازمایشی سر کلاس فرانسه نشسته و خیلی علاقه داره می ترسم جائی بزارمش که علاقه و استعدادش به زبان از بین بره کسی می تونه کمکم کنه ؟
سلام عزیزم متاسفانه اصلا همکاری نکردند و جلسه اول ک کنسل شد. جلسه دوم استاد نیومد و من خیلی سفت و سخ ...
سلام خسته نباشین
ببخشید من میخواستم دوره های ۴۲ جلسه ای ایران مهر رو ثبت نام کنم میخواستم بدونم شما کدوم شعبه ثبت نام کرده بودین و اینکه واقعا خیلی بد بود و انصراف دادین یعنی؟
سلام خسته نباشین ببخشید من میخواستم دوره های ۴۲ جلسه ای ایران مهر رو ثبت نام کنم میخواستم بدو ...
سلام .مرسی.شعبه نارمک بت نام کردم بله انصراف دادم و مبلغم رو کاملا گرفتم چون مشکل از سمت خودشون بود. متاسفانه ۵ سال پیش ک توی این موسسه زبان میخوندم فوق العاده مدیریت بالا بود اما الان اصلا جالب نیست رسیدگی نمیکنن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام .مرسی.شعبه نارمک بت نام کردم بله انصراف دادم و مبلغم رو کاملا گرفتم چون مشکل از سمت خودشو ...
چقدر نا امید کننده.چقدر تو ذوقم خورد. من پسرم رو رده کودکان ثبت نام کردم البته کلاسهاش خرداد شروع میشه . اول خرداد. شهریش ۴۵۰ تومن هست . شعبه شهرک غرب . یعنی اینجا هم افتضاحه؟
چقدر نا امید کننده.چقدر تو ذوقم خورد. من پسرم رو رده کودکان ثبت نام کردم البته کلاسهاش خرداد شروع می ...
نمیدونم عزیزم. من زمانی ک ب مشکل خوردم مدیریت کل بامن صحبت کرد و مدام میخواست ک قبول کنم بی مسیولیتیشون رو و مجدد کلاس هارو باهاشون ادامه بدم. اما توی اینستاشون خیلی گشتم. بیشتر افراد ناراضی بودن. انتخاب با خودتون هست.
سلام. من مدرس ایرانمهر هستم. توی هر آموزشگاهی معلم ها و شعب با هم متفاوتن و کیفیت کلاس ها فرق میکنه. ما تو ایرانمهر هم استاد عالی داریم، هم استاد افتضاح. اگر میتونین بین دوست و آشناها پرس و جو کنین و یه آموزشگاه کوچیک خوب پیدا کنین.
بله عزیز ثبت نام کردم اما متاسفانه همون شد که دوستان گفتند . اولش گفتند تاریخمون تغییر کرده هفته آینده . هفته بعدش که رسید گفتن معلم مریضه نمیتونه بیاد . این دو هفته . هفته بعدش گفتند معلم جایی کار داره ساعت کلاس رو تغییر میدیم . کلا ۷،۸ تا بچه بودن چند تا از مادرا معترض شدن و منم گفتم دیگه نمیخوام پول من رو پس بدین . کلی گفتن نه این ربطی به ناهماهنگی نداره فلان فلان گفتم نه پول من رو پس بدین . جالب اینکه وقتی ثبت نام کردن از حدود ۱.۵ ماه قبلش پول رو گرفتن و حالا که میخواد پس بده دقیقا ۱ ماه و ۱۱ روز دیگه میگه پس میدم. ببین تو رو خدا . یعنی پشت دستم رو داغ کردم اطراف ایرانمهر پیدام بشه . من خودم قبلا سفیر میرفتم همه چی روی قاعده قانون خیلی راضی بودم ولی سفیر برای ۷ سال به بالا داره . یه نکته منفی دیگه اینکه توی این کلاس ایرانمهر بچه ۳ ساله من با بچه ۵ ساله سر یک کلاس بود که خب این بازه سنی خیلی زیاده . اگه میزان شهریه براتون مهم نیست من الان پسرم رو کندو آوردم خیای راضیم همه بچه ها نهایت تا ۳.۵ سال هستن قاعده قانون ولی خب دیگه شهریه بالاست نسبت به ایرانمهار . ۸ جلسه ۱.۵ میلیون. در واقه ۸ ساعت ۱.۵ میلیون بالاست دیگه ولی خیلی بهش خوش میگذره
سلام وقت بخیر میتونم باهاتون در ارتباط باشم؟ من مدرس هستم چند تا سوال از موسسه ایرانمهر و جلسه مصاحب ...
سلام. خوب هستین؟ من در خدمتتون هستم. البته مصاحبه ی من ۳ سال پیش و به صورت آنلاین بود . الانم که چند ماه هست باهاشون همکاری ندارم. از سال گذشته یه تغییرات کلی توی سیستمشون ایجاد کردن اما در کل پیشنهاد من همکاری با موسسه ای هست که موجب پیشرفت شما بشه. توی سیستم ایرانمهر به خاطر عدم آبزرو، مدرس پیشرفت خاصی نمی کنه و پیشرفتش محدود به تجربیاتی هست که خودش کسب میکنه. پیمنتش هم که پایینه.