2777
2789

سلام دوستان

میخوام بدونم اگر یه پسری تو گروهتون باشه که موقع پذیرایی چای پخش کنه و تو آشپزخونه به صاحب مجلس کمک کنه ینی چطور آدمیه؟

تو سری خور

شوهر من مهربونه کمک میده الان شده وظیفش همه بهش دستور میدن

ولی داداشاش رییس جمهورن  پاشون میندارن رو پا این پذیرایی کنه

جدیدا کارش زیاد شده مثل قبل نمیتونه تو مهمونی ها کمک کنه خدلروشکر میشینه 

هرچی هم میگم بابا ما هستیم تو هم مثل بقیه. بشین گوش نمیده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظر مناگه میزبان باشه مسیله مهمی نیستاگه مهمون باشه و سن بالا فضول و ی کلمه بدبستگی به گروه سنی هم د ...

🤔🤔🤔۳۲ سال ایناس ببین ما یه گروهیم تو یه حسینیه برنامه داریم و میزبان این برنامه کس دیگه ای هست ولی خب ایشون و یه آقای دیگه ای تو پذیرایی کمک کردن 

منم موقع جمع کردن کمک کردم 

درسته میزبان نیستیم ولی به هر حال گروهیم 

تو سری خور شوهر من مهربونه کمک میده الان شده وظیفش همه بهش دستور میدنولی داداشاش رییس جمهورن پاشون ...

عزیزم🥲 منم از این آقا همچین حسی میگیرم گرچه که نمیشه راحت قضاوت کرد 

البته ایشون خواستگاری کرده وگرنه تحلیلش نمیکردم

🤔🤔🤔۳۲ سال ایناس ببین ما یه گروهیم تو یه حسینیه برنامه داریم و میزبان این برنامه کس دیگه ای هست ول ...

این مورد نظری ندارم

اما وقتی پسرا کار میکنن تو دیگه جمعنکن

یا مردونه زنونه کنین پذیراییتونو

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
عزیزم🥲 منم از این آقا همچین حسی میگیرم گرچه که نمیشه راحت قضاوت کرد البته ایشون خواستگاری کرده وگرن ...

اره عزیزم نمیشه قضاوت کرد 

هرکی ی شرایطی داره

مثلا شوهر من ، بلد نیست ن بگه و واقعا خانواده دوسته، چون از نظر مالی هم از بقیه داداشاش ضعیف تره دیگه بدتر.ولی غرور من میشکنه، میگم بابا زنا دارن کار میکنن تو بشین

ولی شاید طرف تو فقط از رو خانواده دوستیش باشه.

پسره ب تو پیشنهاد داده؟اول تو جمع میکردی بعد اینم بلند شده اومده اگه اینطوره که همون کامنت اولم لیاق ...

آره بعد از جلسه یه خانمی گفت که ایشون مایلن باهاتون آشنا بشن

اول اونا پذیرایی کردن من آخر سر جمع کردم اونم آشپزخونه بود اصن منو نمیدید

اره عزیزم نمیشه قضاوت کرد هرکی ی شرایطی داره مثلا شوهر من ، بلد نیست ن بگه و واقعا خانواده دوسته، چو ...

ببین منم حس میکردم احساس ضعف داره ولی یه جاهایی میبینم اولین نفر با اعتماد بنفس یه کارایی رو انجام میده خوشم میاد حالا نمیدونم همیشه اینطوره یا نه

راستش یکم دست نگه داشتم گفتم فعلا نمیخوام آشنا شم تا بهتر بشناسمش

آره بعد از جلسه یه خانمی گفت که ایشون مایلن باهاتون آشنا بشناول اونا پذیرایی کردن من آخر سر جمع کردم ...

در این مورد نظری ندارم

خودت بررسی کن اما فعلا مشکلی نداره با توصیف اخرتون

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون