2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب من معمولی لباس میپوشم محجبه نیستم ولی با احترام به همه سلایق دوست ندارم دخترم چادری باشه دلم میخواد مثل خودم لباس بپوشه

نه چادری و محجبه سفت و سخت و نه پوشش آزااااااد

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت

معمولیه ولی معمولا پوشیده هستم. نهایتا یه کم موهام بیرونه و گاهی یه کم ساق هست ولی یقه بااااز و ناف بیرون و شلوار کوتاه و لباس جذب تو پوشش من نیست. 

در مورد دخترم تا بزرگ شه خیلی مونده، ولی برای اونم خیلی باز پوشیدن رو دوست ندارم. البته شرایط موثره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من با حجابم 

و دوست دارم اگه  دختر دار شدم مثل خودم باشه

ولی اگه مثل خودم دوست نداشت 

زورش نمیکنم میذارم خودش انتخاب کنه

پناه برخدا

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

خودم باحجابم به دخترم یاد دادم باحجاب باشه اما زور گویی نکردم بهش،خداروشکر خودشم دوستداره حجاب کنه البته چادری نیستیم اما پوششمون کامل 

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
زن داداشم خیلی به دخترش سخت گرفتچادر و که کنار گذاشت شالش رفت وسط سرش

منم یه دوستی داشتم که خانواده سختگیر داشت. از اونایی که تو مدرسه هم زیر  آستین مانتو ساق دست استفاده میکرد، چادر که حتما، هدبند با وجود مقنعه کیپ

ولی الان..... پلنگ به تمام معنا

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄