2777
2789

درود دوستان وقتتون بخیر

من داداشم 14سال نیم سنشه و قدش 150 میخوام ببینم قدش از چه سنی زیاد رشد میکنه آیا رشد میکنه ؟

خیلی نگرانم قدش خیلی کوتاهه بنظرتون قدش بلند میشه

چون خیلی ناراضی روانش بهم ریخته از همسن سال های خودش خیلی کوتاه دکتری راکهاری چیزی نداره قدش رشد کنه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو سن رشده 

بفرستید والیبال یا بسکتبال 

سلام زرافه‌ی بابا هستم. همیشه خودم رو دختری توی کوچه پس کوچه های ایتالیا تصور میکنم..مثل حمید معصومی نژاد دلم میخواد غرق بشم تو کافه هاشون.برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خوبه(سوالی بود در خدمتم) مترجمم هستم و ساب کیدراما سیدراما میزنم. تایپم intj هستشو بشدت درونگرا.در کل آدم وطن پرستی هستم.متاسفم که برای حال بدتون فقط میتونم بگم "ای بابا".. تا اینجا اومدی دلت خواست برای منم صلوات بفرست و بگو تا منم دعات کنم🩷

تا صفحه رشتش بسته نشده ببرین دکتر خودشون آمپول میزنن رشدش خوب میشه

بعدم پسرا فک کنم تا ۲۱سالگی رشد کنن ولی خب اگه کوتاه تر از بقیه اس خیلی ممکنه هرچقدم بلندشه نصبت به بقیه کوتاه باشه سریع پیگیری کنید

تا صفحه رشتش بسته نشده ببرین دکتر خودشون آمپول میزنن رشدش خوب میشهبعدم پسرا فک کنم تا ۲۱سالگی رشد کن ...

آمپول خطرناکه عوارض داره

سلام زرافه‌ی بابا هستم. همیشه خودم رو دختری توی کوچه پس کوچه های ایتالیا تصور میکنم..مثل حمید معصومی نژاد دلم میخواد غرق بشم تو کافه هاشون.برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خوبه(سوالی بود در خدمتم) مترجمم هستم و ساب کیدراما سیدراما میزنم. تایپم intj هستشو بشدت درونگرا.در کل آدم وطن پرستی هستم.متاسفم که برای حال بدتون فقط میتونم بگم "ای بابا".. تا اینجا اومدی دلت خواست برای منم صلوات بفرست و بگو تا منم دعات کنم🩷

کی گفته دکتر خودش تجویز می‌کنه ضرر داشته باشه نمیدن

بعد از چند سال عوارض نشون میده دیدم تو فامیلامون

والا دکترم چیزی نمیگه 

کلا امپولای اینطوری برا بچه ها مخصوصا اونایی که تو بلوغ و رشدن خوب نیست

مصرف انواع سویق 

یه خصوص سویق سنجد صبح ناشتا 

مصرف داروی استخوان ساز  هرشب 

حجامت پشت گوش قبل  از بلوغ عالیه  بعداز بلوغم هم خوب پیش طبیب حاذق طب اسلامی 

پیش دکتر طب اسلامی  که  مثل دکتر روازاده  یا حکیم خیراندیش  کارش خوب باشه برین و با توجه به مزاج برادرتون دارو میدن و ان‌شاءالله نتیجه خوب میگیرن

خوردن انار و سیب و و خوراکی خونساز

شربت خونساز  و قرص خونساز طب اسلامی 

مصرف سرکنگبین اعلای طب اسلامی