2777
2789
عنوان

میشه آیا خ و د ک ش ی کرد که لو نرفت

107 بازدید | 19 پست

یعنی علائمش به صورت سکته و اینا باسه 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

نه تشخیص میده پزشک قانونی هرچی که باشه

به علائم سکته باشه چی

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه تشخیص میده پزشک قانونی هرچی که باشه

دبیرم  گفت شاگردم خودکشی ناموفق داشت حالش بعد شد بردنش بیمارستان اما خانوادش نفهمیدن

به علائم سکته باشه چی

هرچی باشه هرچییییی تشخیص داده میشه که به دلیل فلان ماده فلان ساعت فلان روز فلان جای بدن سکته قلبی یا مغزی رخ داده

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
لطفاً این کار رو نکن

فقط از ابرو میترسم و ترس از مرگ و گرنه این زندگی گوهی که من دارم باید بمیرم

ما تو محلمون یه دختره خودکشی کرد  تر طبقه چهرم خودشو پرت کردخانوادش بهمه گفتن ک لیز خورده درصورتی ک میخواستن خودشو بنداره  اومد لب بوم چند ساعت  هعی میومد تا لبه  پشت بوم هعی میرفت اخرم پرت کرد خودشو

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

همه مون با مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنیم و همین مشکلات مارو رشد میده.

اگه قرار باشه هرکسی بخاطر مشکلاتش خودکشی کنه که دیگه هیچ‌ آدمی نمیمونه.

شاید اگ بگم از خدا کمک بخواه بگین خدا مگه نمیبینه منو؟

این ماییم که باید از خدا کمک بخوایم.

تموم زندگیم خدا

همه مون با مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنیم و همین مشکلات مارو رشد میده.اگه قرار باشه هرکسی بخاطر مشکلا ...

زندگی من خیلی بده زندگی نمی کنم نفسمی کشن