2777
2789
عنوان

پسرا بیان سوال عشقی

82 بازدید | 13 پست

واقعا کسیو از ته دل دوس داشتین ؟ که رابطتون کات شده باشه 

دیگه بعدش دلتون براش تنگ نشد؟

وقتی بازم وارد رابطه شدین یا ازدواج‌ کردین به کل دختره رو فراموش کردین و دیگه براتون مهم نبود؟

دوس دارم بدونم

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فرقی بین آقا و خانم نداره، یه بخش از زندگیه که لحظات خوب و یا بدی با هم گذرونده شده، قابل فراموش شدن نیست.

ممکنه بر اثر گذشت زمان کمرنگتر بشه، ولی فراموش، نه.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
فرقی بین آقا و خانم نداره، یه بخش از زندگیه که لحظات خوب و یا بدی با هم گذرونده شده، قابل فراموش شدن ...

یسریا هستن میگن بعد ازدواج یا رابطه جدید 

دیگه اون ادم و اون رابطه قبلی بنظر مسخره میاد

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

ببخشید اگه آقا بعد ۱۲ سال از جدایی هنوز ازدواج نکرده باشه دلیلش چیه ؟

دلایل زیادی میتونه داشته باشه واقعا، بعضی اوقات برای زندگی مجدد هنوز آمادگی لازم ایجاد نمیشه، این زمان میتونه سال ها طول بکشه. بعضی وقت ها اوقات فرد دیگه ای به دلش نمیشه و مدام در حال مقایسه قرار میده، نتیجه این مقایسه ها، به خاطر شناخت بیشتری که از فرد قبلی در زندگی خودش داره، اکثر اوقات برتری اون فرد است.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
دلایل زیادی میتونه داشته باشه واقعا، بعضی اوقات برای زندگی مجدد هنوز آمادگی لازم ایجاد نمیشه، این زم ...

درسته چقد پخته نظر میدین. دقیقا خودش گفت چون مدام در حال مقایسه هست و کسی به دلش ننشسته دور ازدواج خط کشیده.اما ممکنه تا ابد ازدواج نکنه؟؟ 

یسریا هستن میگن بعد ازدواج یا رابطه جدید دیگه اون ادم و اون رابطه قبلی بنظر مسخره میاد

به خاطر رشد فردی و تجربه زندگی مشترک هستش، و تغییر دغدغه های زندگی. ولی با این حال به قول شما ممکنه مسخره به نظر برسه ولی به طور کلی فراموش نمیشه.

درسته چقد پخته نظر میدین. دقیقا خودش گفت چون مدام در حال مقایسه هست و کسی به دلش ننشسته دور ازدواج خ ...

خواهش میکنم، لطف دارید

برای همیشه احتمالش کمه، نه به دلیل آشنایی با فرد ایده آل، گذر زمان و بالا رفتن سن خلا فرد دیگه در زندگی رو بیشتر نشون میده. با بالا رفتن سن ازدواج مصلحتی ممکنه رخ بده.

خیلی ازتون ممنونم که وقت گذاشتین. زنده باشین 🌷🙏

خواهش میکنم. همچنین. 

پاینده و سلامت باشید🙏