2777
2789
عنوان

کدوم خواستگارخوبه

278 بازدید | 27 پست

دکتر ریاضی معلم رسمی شاید استاد دانشگاه هم بشه 

ماشین جک داره نمی‌دونیم خونه و ماشین داره یا ن خانواده ی پرجمعیت (۴ تا بردارن خواهراشم زیادن )

ارشد مکانیک خونه داره ماشین دنا تک پسر هست و دوتا خواهر هم داره شغلش هم پروژه میگیره راضیه 

خودمم کلا دوتا خواهریم فقط 

خدایا مرسی ♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دومی

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

خب فقط شرایط مالی و تحصیلات رو گفتی که باهم تقریبا برابرن، برو سراغ بقیه الویت ها مثل اخلاق اعتقادات چهره و...

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

به صرف این اطلاعات،نمیشه نظر داد،

باید خطوط قرمز و اعتقادات و خلقیات شما و اون ۲نفر رو باهم مقایسه کرد،که به کدوم نزدیک تری،

از طرفی باید دید چهره و تیپ کدوم رو شما به دلت نشسته،بعد میشه نظر داد

ولی در کل من باشم خانواده پرجمعیت انتخاب نمیکنم مغزم نمیکشه

اره منم پرجمعیت اصلا دوست ندارم 

خاله ها و دایی خانم زیادن میفهمم چقدر پرجمعیت بودن بده

خدایا مرسی ♥️