2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواجمونه یادم رفته بود

361 بازدید | 30 پست

انقد ذهنم خسته است یادش بخیر چقد خوش گذشت فکر میکردم‌ ازدواج دوممونه شوهرم زیاد خوشش نیاد ولی خیلی حال داد چقد رقصیدیم همه دهه شصتیا وسط ی لحظه اروم نداشتن بقیشم اومدیم باغ خودمون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره هر دومون هم سن بالا فکر میکردم بد میشه ولی خوب بود فکر نمیکردم شوهرم‌انقد پایه باشه

همیشه خوشبخت باشی عزیزم

اتفاقا شور و شوق داشت که یه زندگی جدید رو داره شروع میکنه،دور از بدی ها و اشتباهات زندگی قبلی

همیشه خوشبخت باشی عزیزماتفاقا شور و شوق داشت که یه زندگی جدید رو داره شروع میکنه،دور از بدی ها و اشت ...

کلا من از شوهرم خجالت میکشیدم گفت عروسی بگیرم ؟؟گفتم بگیر فکر نمیکردم انقد مفصل باشه 

عزیزم عیب نداره خساست چرا عروسی خودشم بود

حتی فیلم بردار نیاورد ک مامانم مجبور شد ی فیلم بردار بیاره،

خرید عروسی روهم ک پیچوند گفت پول ندارم.طلاهم هیچی نخرید،مهریه روهم سرمو گول مالوند کم کردم خودم جلو خانوادم وایستادم.خلاصه ک پولدار هم هست ولی هی نالید ک ندارم منم کوتاه اومدم.الانم عادت کرده برام خرج نمیکنه، میلیاردره ولی فقط برا خواهربرادرش خرج میکنه 

حتی فیلم بردار نیاورد ک مامانم مجبور شد ی فیلم بردار بیاره،خرید عروسی روهم ک پیچوند گفت پول ندارم.طل ...

خیر نمیبینه وقتی انقد دلت ازش سیاه شده اون خواهر برادر به وقتش میزارن تو کاسه اش