2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه عزیزان من میخوام حسابداری پیام نور بخونم بعد دوستم میگه موقع استخدامی برای بانک و ... میگن پیام نور معتبر نیست مدرک آزاد بیشتر معتبره به نظرتون همین طوره؟

:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبلا که اعتبار پیام نور بیشتر بود.چون از طریق ازمون سراسری پذیرش میشدند

الان فکر کنم همه در یه حد هستند و همه معتبر هستند 

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

همون پیام‌نور رو بخون،شهریه اش کمتر از ازاده.چون نیمه دولتی محسوب میشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
قبلا که اعتبار پیام نور بیشتر بود.چون از طریق ازمون سراسری پذیرش میشدندالان فکر کنم همه در یه حد هست ...

ممنون میترسم سه چهار وقتمو بزارم بعد مدرکش برای استخدامی و..به درد نخوره. 

:)
ممنون میترسم سه چهار وقتمو بزارم بعد مدرکش برای استخدامی و..به درد نخوره.

نترس، من خودم کارشناسی پیام نور و ارشد ازاد خوندم، مشکلی بابت اعتبار مدرک نداری

من خودم دولتی خوندم ،پیام نور معتبره ، خیلی از کارمندا اطرافم پیام نور خوندن

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم