2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیادی روی در دین ، باعث افتادن از روی بوم اخلاق و تعادل میشود.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

نظر خودم اینه که کارت عروسی، فیلم‌بردار، عقد صوری بیرون محضر، مهمونیای متعدد، هدیه‌های نانوشته‌ اجباری، کت‌شلوار و لباس عروس، خوانندهٔ عروسی، شیرینیای مربایی، ماشین عروس، مراسم پزدادن با جهیزیه، دید زدن سر تا پای دختره توسط دست‌نشاندگان داماد، تعیین مهریه توسط خرمگس معرکه، تحقیق کردن از فامیلی که قد خود عروس و داماد بارش نیست، دخالت پیرای فامیل صرفا به خاطر تاریخ تولد، شام و ناهار دادن برای شروع زندگی، دیدن حلقه‌هایی به قیمت خون پدر تمام خرمگس‌های معرکه و قانون‌پنداری تمام موارد پیشین چه‌قدر مسخره و مزخرفن .

و میشه با یه سفر دو نفره ی کوتاه یا دادن پول گراف این عروسی به چنتا خونواده بی بضاعت کلی خوشحال تر شد .